<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » {勁猜題}QuiGonJinn似邊個韓星?
返回列表 回復 發帖

{勁猜題}QuiGonJinn似邊個韓星?

我頭先昆左QuiGonJinn比全相我睇
原來佢好似一個韓星架
大家不如黎估下,我唸估中左,B板唔會忍心唔加分既

簡單,答中加五分,ok?
到5月25日為止
每個只準答一次

[ Last edited by 我愛章小慧 on 2007-5-19 at 12:39 AM ]
..........................................................................................
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-19 12:32 AM:
..........................................................................................
daddy 你做咩SHOW 全相俾人睇咁蝕咁冇陰公呀

仲要係俾甘仔.........................................................  

我又要睇呀!!!!
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-19 00:34:

daddy 你做咩SHOW 全相...
咪你睇過果張lor
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-19 12:32 AM:
大佬咁L豪氣!
一睇就知係成俊哥啦!
賠勇俊
我都睇咗甘仔全相,web cam添,

而我就俾咗啊女俾我睇嘅boyboy玉照佢睇

Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-19 12:46 AM:

你地小圈子
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-19 12:46 AM:

兜唔到架拉~~
因為個女都唔係ta姐
Originally posted by 我愛章小慧 at 19/5/2007 00:31:
我頭先昆左QuiGonJinn比全相我睇...
Originally posted by QuiGonJinn at 19/5/2007 00:32:
V 無受傷害嘛..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » {勁猜題}QuiGonJinn似邊個韓星?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。