<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 06-07 年馬季分享
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 06-07 年馬季分享

06-07 年馬季即將煞科

呢個馬季相信各位馬迷都應該有所斬獲......
(或者比馬會斬左一獲......)

襯呢個機會, 不如大家一齊回味一下成個馬季 !

以下任何一項, 都可以拎出黎分享一下:

0>煞科日心水

1> 贏 / 輸得最多錢既一次 /
(說明投注方式, 金額, 最好講埋點解你會咁買~~)

2> 幫你贏 / 輸得最多錢既一隻馬 /

3> 贏得最開心既一次

4> 輸得最唔抵既一次

5> 最緊張既一場賽事

6> 最眼寃既一場賽事

7> 騎師騎得最精彩既一場賽事

希望經過呢次分享之後,
可以結識到一班 EF 馬迷,

下一季可以開一個類似跑馬考眼光比賽既 post ~~~

[ Last edited by spareman4 on 2007-7-1 at 03:21 AM ]
今季冇乜輸贏,純粹小賭怡情~~

而家賭馬贏錢難度相當高,賠率又低,賭波比較好D

講到最唔抵嗰次都係最近幾次嘅賽事,6月17日 當日有雨令到賽
事時間有變,而我到投注站時已跑咗好幾場,冇馬報在手嘅我唯有
睇馬會內嘅電視揀馬,而當時又正在下雨,令到我好難揀馬,喺哩個時候,
突然有隻狗仔從後瀨咗我隻腳一吓,我就靈機一觸就買七場9号獨贏,結果
真係Win咗,獨贏冷門派四佰幾蚊,可惜原來哩場係第六場,中晒空寶,之後嘅
幾場賽事都冇贏錢,哩次就最唔抵啦!!
開唔係問題, 問題係呢度冇乜版主好賭馬............
唔識馬點開呢 ?
在4月14日,我買左無極串果然好條Q,看來形勢大好,點知臨衝線的時侯,果然好食左無極同金獅駿將的三文冶,成隻抽起,只得個第四,如果沒食三文冶的話,實中
EF小人物

Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-1 09:08 AM:
開唔係問題, 問題係呢度冇乜版主好賭馬............
唔識馬點開呢 ?
唔駛一定要好賭馬既....

當年驃叔主持既賽馬節目,
好多唔好賭馬既人都會定時定候去捧場;
因為佢除左講馬之外,
好多時都分享到其他經驗同人生哲理比觀眾;

希望可以透過呢度,
作為一個比大家分享跑馬常識經驗心水同埋心得既平台~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-1 09:08 AM:
唔識馬點開呢 ?
我等左好耐,終於有人開賭馬仔,無錯,因為我唔識,所以一路無開等d有料人開,而家終於等到啦,頭炮一於加多d分!
我只識實業家同靚瑕
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
我宜家掛住賭波已經賭少左馬,不過如果EF有得玩分我一定會參與!
天日最後一個賽馬日,大家有冇D5~6賠嘅心水,介紹黎過下關好喎!
Originally posted by mhkk at 2007-7-1 15:38:
我只識實業家同靚瑕
但已是6,7年前的事
EF小人物

Originally posted by mhkk at 2007-7-1 03:38 PM:
我只識實業家同靚瑕
我仲衰過你,剩係識精英大師
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 06-07 年馬季分享

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。