<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 重有最靚既馬拉雞!
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 重有最靚既馬拉雞!

[center] 讓球主客和 馬來西亞 [+1] [/center]

回歸10週年了!
點解要支持馬來西亞呢 LockLock 兄??
最好就說明原因吧~~~

因為我沒有詳看亞洲盃, 不太明白~~

Thanks~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-7-14 at 04:51 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-14 04:49 PM:
點解要支持馬來西亞呢 LockLock 兄?...
[center] 主辦國 [/center]
             回歸10週年了!
Originally posted by locklock at 14-7-2007 16:57:

[center]
主辦國沒有優待吧~~
烏茲別克也不是弱旅~~
係一定有優待架
即刻去買返1舊水先
Originally posted by 勇勇 at 14-7-2007 17:05:
係一定有優待架
即刻去買返1舊水先
優待 vs. 燈神~~

食花生睇好戲 ~~  
真係冇話可說
馬來西亞宜家已經輸0:3
Originally posted by 勇勇 at 14-7-2007 19:39:
真係冇話可說
馬來西亞宜家已經輸0:3
勇勇好野!!!!
單挑獨贏主辦國勇勢!!!

小弟實在心悅誠服,甘拜下風~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-7-14 at 07:56 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-14 19:50:

...
我已經好慘你仲係度吋我我死比你睇
Originally posted by 勇勇 at 14-7-2007 19:53:

我已經好慘你仲係度吋我我死比你睇
你唔好呀你你唔記得左上個月你點連續全中五日喇
而家只係受左多少少錯折之嘛~~ 咪咁啦~~

起碼而家好多會員會爭住請你飲茶咖~~ 我都好感激你咖勇勇哥~~
我都做唔到你咁高知名度呀~~

Relax Buddy ~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 重有最靚既馬拉雞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。