<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠蛙膠盤】丹佛雙雄,金塊對巫師(美國時間9/11)
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【膠蛙膠盤】丹佛雙雄,金塊對巫師(美國時間9/11)

好!另一場喇,次次我哋都攞兩隊對賽嘅球員嚟玩,今次特別d,艾佛遜轉會金塊後以打好控衛為己任,得分無之前咁多,得分大多落响另一球員安東尼身上,但助攻數字同時有上升,嚟緊呢場我哋玩下小艾同安東尼邊個對球隊建樹大d,個計法係咁:

得分+(助攻數字x2)
例如小艾二十分,三個助攻 就會係 20 + (3x2) = 26兩位球員都用呢用呢個方法計算數字

估下邊個高d,得出數字相同唔殺又唔賠

又係一賠一
最大買5分
開波前一個鐘停止受注

買喇喂~~~~~`

[ Last edited by toro on 2007-11-7 at 12:46 AM ]
小艾5分~~
安東尼 2分
AI 5 分
AI 5分....
ohvf r係咪安東尼就只計得分呢 ???????
AI 3大分
Originally posted by 大優勢 at 2007-11-7 12:41 AM:
ohvf r係咪安東尼就只計得分呢 ???????
唔係,兩位球員用同一計算方法
呢個留言對上落左注嘅朋友有權改注,如需改注,請重新發貼落注,並加上【改注】字樣作識別
講得唔清楚,請諒,多謝大優勢兄提點

[ Last edited by toro on 2007-11-7 at 12:52 AM ]
Originally posted by toro at 2007-11-7 12:45 AM:

唔係,兩位球員用同一計算方法
吓 ~~~~~~~

好彩我問下啫

我以為 .......

等我諗下先啦
Originally posted by 大優勢 at 2007-11-7 12:48 AM:

吓 ~~~~~~~

好彩我問下啫

我以為 .......

等我諗下先啦
唔怕,未有結果我仲可以補得番,多謝你提醒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠蛙膠盤】丹佛雙雄,金塊對巫師(美國時間9/11)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。