<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嬴多d,善事做多d!!!
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 嬴多d,善事做多d!!!

全日重心 ~ 利加大學

擁有全球五大海拔最高二千八百米球場,呢樣已經殺哂!!!!!!!
上次CF阿美主場鋤山度士刀係得二千二百米乍!

好!!中左聽日我去投注站再入兩舊落箱度!
話腥比各位brother先 ~ 全港各投注站裏都有一個鐵箱,
係用來籌集善款幫助四川災民既,多少無所謂!
我今日見到好多人都有捐錢,
方便快捷,啱哂香港人口味,希望大家支持下la!!

第一張已經中左,純分享,
請參考下第二張la!
各位嬴多d啦~~~

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-22 at 11:22 PM ]

1024 x 768 PIXEL下載

1024 x 768 PIXEL下載

你就好啦......我就過唔到關......冇錢收
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-22 11:22 PM:
你就好啦......我就過唔到關......冇錢收
快d跟我索番場利加補數la
輸左~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-23 10:56 AM:
輸左~~
x 2
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-23 10:56:
輸左~~
冇輸到啊......只係和波姐
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-23 11:38 AM:

冇輸到啊......只係和波姐
係都幾丘默wow, 不過我都無買.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嬴多d,善事做多d!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。