<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔今日發左個霞夢 ...
返回列表 回復 發帖

甘仔今日發左個霞夢 ...

我個夢係岩岩午覺發既 ...
因為e幾日成日係屋企 , 所以想出下校區食野 ,
咁岩撞到個舊同學(但佢明明無過來台灣) ,
於是我地一起去搵野食 , 去左一度好似圍頭既地方 ,
條路有兩段好窄 , 我又蹲低又點咁先過到~~

之後唔知點樣去左個舊式舞廳夜總會咁既地方 ,
果陣咁岩撞到同學父母同個妹 , 話帶個妹出來見識下
(講真丫 , 舊式舞廳夜總又唔係好複習姐) ,
咁之後同學父母去左另一邊 , 留低左個妹係度 ,
佢就坐左係我同佢阿哥中間 , 我一開始就話佢 :
哇 , 14歲著得咁性感~~
佢開頭有d怕醜 , 但比我串左幾輪就放左 ...
一次我唔知話佢咩 , 佢帶開話題咁講 :
來 , 我來話你知邊度係敏感部位~~
我 : 哇 , 你咁熟既???
妹 : 我睇報紙講架 , 話個女仔性侵隔離屋個哥哥~~
我 : 下?!!?
妹 : 個哥哥自閉架 !
我 : 其實我都自閉架 !
點知佢一時興起 , 立即騎上我上面 , 扮性侵我 ,
我果陣己經有d驚 , 講 : 唔好 , 你阿媽見到呀~~
佢無理 , 結果真係比佢老豆見到 ...
佢老豆扮到無咩咁 , 但一定要個妹坐佢阿哥另一面 ,
但妹妹又死都唔肯 , 點都要坐我同佢阿哥中間 ,
而我就好唔好意思咁 , 一粒聲都唔敢出 ...

[ Last edited by e_e on 2008-6-13 at 04:09 PM ]
我前日都發左個春夢
對象仲係一個鬼妹tim,叫妮歌潔曼
Originally posted by cheery at 2008-6-13 04:13 PM:
我前日都發左個春夢
對象仲係一個鬼妹tim,叫妮歌潔曼
果隻叫鬼婆 ...
係十年前ge妮歌潔曼ar~~~哈哈
Originally posted by cheery at 2008-6-13 04:20 PM:
係十年前ge妮歌潔曼ar~~~哈哈
咁講下個估仔係點丫~~
Originally posted by e_e at 2008-6-13 04:28 PM:

咁講下個估仔係點丫~~
係一個風雨交加的晚上,我開著一部旅行車
突然有人kao我車門,我望真d原來係妮歌潔x
佢話好lum大雨問我may i into避一避
我當然可以...佢一入到車入面即刻乾哂
我地四目交頭,然後打起茄輪
之後就寬衣,繼而搓波
跟著佢坐左上黎搖下搖下
,我就全程望住她對西抽係咁搖下搖下
叮叮叮..醒左發覺南柯一夢
Originally posted by cheery at 2008-6-13 04:42 PM:

係一個風雨交加的晚上,我開著一...
例排兼簡陋~~
e_e=甘仔
Originally posted by Share at 2008-6-13 07:58 PM:
e_e=甘仔
係呀
Originally posted by e_e at 2008-6-13 07:47 PM:

例排兼簡陋~~
當然...我未有功力發d仆到曉飛ge夢,哈哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔今日發左個霞夢 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。