<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 歷史新低-從未見過讓球主客和開盤如此超低水
返回列表 回復 發帖

歷史新低-從未見過讓球主客和開盤如此超低水

從未見過馬會開盤開出如此超低水

讓球主客和
星期二8
拉素(+1) 祖雲達斯(-1)

主勝1.42   和 4.3  客勝5.2

主客和
主勝2.5   和 3.1   客勝2.5

如此盤口,竟然唔開讓球盤平手盤,真奇怪......

評分次數

原帖由 小小康 於 2009-3-3 08:23 PM 發表

從未見過馬會開盤開出如此超低水

讓球主客和
星期二8
拉素(+1) 祖雲達斯(-1)

主勝1.42   和 4.3  客勝5.2

主客和
主勝2.5   和 3.1   客勝2.5

如此盤口,竟然唔開讓球盤平 ...
但係我見過幾次
9會上年開始已經成日張d平盤出讓1
昆人諗唔到點解就中招

原帖由 nbn 於 2009-3-3 09:05 PM 發表

但係我見過幾次
9會上年開始已經成日張d平盤出讓1
昆人諗唔到點解就中招
係咩????
逆向思維????
咁即是投注邊隊???
原帖由 小小康 於 2009-3-3 09:13 PM 發表

係咩????
逆向思維????
咁即是投注邊隊???
轉左水ar~~ 完盤 1.45 不久之前都試過

讓球

2.603.052.45

+1

1.454.205.00

評分次數

原帖由 小小康 於 2009-3-3 09:13 PM 發表

係咩????
逆向思維????
咁即是投注邊隊???
逢親開d甘既盤刀唔掂
英聯盃佢就開半1
等我想買加1刀唔得

原帖由 nbn 於 2009-3-3 09:35 PM 發表

逢親開d甘既盤刀唔掂
英聯盃佢就開半1
等我想買加1刀唔得
馬會一向比亞洲盤屈
原帖由 akakak777 於 2009-3-3 09:36 PM 發表

馬會一向比亞洲盤屈
佢個最低200刀係問題
逢多人買既佢刀出亞洲盤 上年歐國盃
所以普通野佢平盤刀成日出讓1
1係搞亂人
2係多d人投注
明知最低200刀唔減低d

係咩????
逆向思維????
咁即是投注邊隊???
你好耐冇入黎吹
呢排馬仔得唔得

原帖由 nbn 於 2009-3-3 09:43 PM 發表

佢個最低200刀係問題
逢多人買既佢刀出亞洲盤 上年歐國盃
所以普通野佢平盤刀成日出讓1
1係搞亂人
2係多d人投注
明知最低200刀唔減低d ...
如果我地買亞洲盤 應該可以嬴到開巷la  但係馬會盤就輸到
原帖由 akakak777 於 2009-3-3 09:17 PM 發表

轉左水ar~~ 完盤 1.45 不久之前都試過

主和客讓球主和客
2.603.052.45+11.454.205.00
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 歷史新低-從未見過讓球主客和開盤如此超低水

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。