<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 去酒吧飲酒,通常選擇任飲...有咩酒可以介紹?
返回列表 回復 發帖

[一聊知] 去酒吧飲酒,通常選擇任飲...有咩酒可以介紹?

去酒吧飲酒,通常選擇任飲...有咩酒可以介紹?
1. 易入口...好味....
2. 酒精唔好太高...
3. 有冇d係果汁加酒既任飲架...
4. 邊間多靚女..斯文..唔好太嘈
thank you...
jollyshandy

養命酒

米酒

燒酒

至宝三鞭酒

一次推介4樣,希望你唔好嫌多啦
1)酒基本上就係苦,飲得酒就樣樣都易入口
2)vodka 43%vol 都唔係太高,可以一試
3){school driver(讀音)}橙汁+vodka
4)各花入各眼,好難介紹
原帖由 【中發白】 於 2009-3-14 12:28 AM 發表

vodka

原帖由 nbn 於 2009-3-14 12:36 AM 發表
vodka
做咩野嘔血啊
我one week都飲2支啦
vodka又cheap又好飲喎
原帖由 【中發白】 於 2009-3-14 12:42 AM 發表

做咩野嘔血啊
我啦
vodka又cheap又好飲喎
one week都飲2支

原帖由 【中發白】 於 2009-3-14 12:28 AM 發表
2)vodka 43%vol 都唔係太高,可以一試
2) vodka 是烈酒

3) screwdriver
原帖由 Lee3 於 2009-3-14 07:57 AM 發表

2) vodka 是烈酒

3) screwdriver
2)你覺得係烈酒,我唔覺係喎
3)
原帖由 勇勇 於 2009-3-14 02:10 PM 發表

2)你覺得係烈酒,我唔覺係喎
3)
烈酒是指標超過20%ABV的酒,我也是喝vodka的人,不過我不喝很多因爲我不喜歡醉,我只是有一點點鬆弛就好了。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 去酒吧飲酒,通常選擇任飲...有咩酒可以介紹?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。