<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 睇下今日搵唔搵到少少使費先...^.^
返回列表 回復 發帖

睇下今日搵唔搵到少少使費先...^.^

今日安全少少,今季世界盃...我真係未試過成功過關,2串3...中條單頭(客/和)美國佬2:2個場,
真係未收過錢.....
葡/巴...悶和完場..無問題!
如果葡萄牙領先...咁就仲好!

北韓...是但一隊幫幫手...入多一粒,開個大比我,等我有糊叫下都好...掛
收到
賭波個注碼唔可以咁細.
有信心d.....
賭波個注碼唔可以咁細.
有信心d.....
ktwu2007 發表於 2010-6-26 12:00 AM
純玩樂怡情,下下同馬會搏拳...多多都唔夠死...
輸少少...又唔會肉赤...
要等到有得贏既機會...未等到呢個機會,我相信我已經餓死街頭..
而最重要一點...我搵錢好少,無本事同馬會大大注...
馬會輸一萬幾千比我...對佢地根本無用...
但對我來講...我死得
要等到有得贏既機會...未等到呢個機會,我相信我已經餓死街頭..
馬會輸一萬幾千比我...對 ...
費事高 發表於 2010-6-26 12:25 AM
咁我都唔會賭一萬幾千...
不過, 最少都100蚊 1 q
某版主, 最少都 300蚊 1q, 佢講每日最少投準 1 皮
咁我都唔會賭一萬幾千...
不過, 最少都100蚊 1 q
某版主, 最少都 300蚊 1q, 佢講每日最少投準 1 皮
ktwu2007 發表於 2010-6-26 12:40 AM
我無咁既本錢玩100蚊一Q,
每日都有波賭...仲唔係只得一場玩...
每日閒閒地都最少幾場,星期六日...仲有幾十場比你賭.....
每Q一百...我諗我月頭就要去楂兜乞食.....
仲話食煙...係街邊垃圾桶執煙頭就可以...
食飯...無野落肚...屎都無得痾...想食屎都難...
賭錢呢種玩意,永遠都只會係莊家贏,我地呢種被動閒家一定輸硬,
比你贏到一次半次又如何?長贏幾日又點樣.....
咁樣落注法.....只會睇下幾時痾凸...
咪搞我...我都係鍾意細細注...大大聲...
我無咁既本錢玩100蚊一Q,
每日都有波賭...仲唔係只得一場玩...
每日閒閒地都最少幾場,星期六日...仲有幾十場比你賭.....
每Q一百...我諗我月頭就要去楂兜乞食.....
仲話食煙...係街邊垃圾桶執煙頭就可以...
食飯.. ...
費事高 發表於 2010-6-26 01:09 AM
唉! 世界盃麻, 賭少少應下節o者!
不過, 如果我無信心都唔落飛, 到左16強, 少左陰謀論, 應該易賭d.
馬會輸一萬幾千比我...對 ...
費事高 發表於 2010-6-26 12:25 AM
係要買多少,睇波先開心的
斷背大聯盟
唉! 世界盃麻, 賭少少應下節o者!
不過, 如果我無信心都唔落飛, 到左16強, 少左陰謀論, 應該易賭d.
ktwu2007 發表於 2010-6-26 01:18 AM
冇錯
我出手喇
斷背大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 睇下今日搵唔搵到少少使費先...^.^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。