<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-<性愛綱目>
返回列表 回復 發帖

[港男加分話題]-<性愛綱目>

相信呢到唔小人都冇左隻豬仔~
咁就不如係到講下你地ge經驗比大家開下眼界~
小弟好想同各位頑童學習一下~
記得丫~!我只係想同你地學習~!
冇興趣同你地砌磋丫下~!

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-3 at 02:45 PM ]
good idea~

各位版友請踴躍分享一下................KKboy講先~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-21 06:30 PM:
good idea~

各位版友請踴躍分享一下................KKboy講先~~~
我講~??
我唔識丫,師父boy~
我今日隻豬仔都未比人食~><~
哈哈~
Originally posted by KKBoy at 2005-11-22 00:27:

我講~??
我唔識丫,師父boy~
我今日隻豬仔都未比人食~><~
哈哈~
小喇叭................死仔包扮哂嘢 >.<"""
開post唔"身先士卒"發表?我哋成班頑童唔啋你咖~~~快d講~
哈哈~
我開頭係一個連入去都唔識ge人~
到而加~
我大部份ge野我都玩過la~
我都唔知點解咁快上手~
可能d人成日話我學野快就係咁解~
各位兄弟~
講技巧前講d女方ge野比你知~
女唔係成日都會想同你交配~
你地要掌握到佢地想ge時間~
or做好d氣分~
事前你一定唔好怕煩~
要同佢>3<耐d,摸耐d~
如果唔係佢妹妹唔會起身kar~!
由我女朋友得知,女仔就係咁奇怪~
有時佢想做但個妹唔想~
有時佢唔想做但個妹想~
我可以話比你知阿好有feel時~
個仲feeling係好好多正好多~
死入硬入~
好易正傷佢~
****一定要看****
唔知大家用開咩domdom呢~??
我公司接左個客佢係無極限domdom個老闆~
由佢口中同d報告得知~
市面上好多domdom d ky都唔係水溶性~
唔係水溶性有咩唔好~??
太多ky係陰到入面~
積得多,咁........
一有d咩損左丫,就會搞到個傷口~
發炎~!爛~!
最後子宮頸癌~
所以我都提意你地用無極限~
唔好話佢比一般的貴d唔用~
為你女朋友好的~
用無極限la,因為佢d ky係水溶的~
唔信你地可以去check下~
小弟就唔怕呢一樣野~
因為我........(唔話你知)

[ Last edited by KKBoy on 2005-11-22 at 02:01 AM ]
經驗所及~
1.腰長而幼的女為"好戰民族",耐力驚人,有腰力,"騎術"一流~
2.身材越高陰道越長,相反亦然~
3.陰道淺而狹少的女易有快感~
4.選女朋友要選有D肉地的,太瘦D骨會"銀"到自己~
5.波大遲鈍~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
其中一個經驗話我知個波大到一隻手渣唔哂既大波妹係極淫既,
簡直攞命,要你精盡先安落
睇睇下電視都可以用隻腳撩你仆野
又扭又搖讓你爽死!!
我記得我ga第一次係比左個C姐,當時我F3,佢F5
我有d科目唔識要問佢,佢叫我去佢家教我.
去到佢家當時下午3點幾,佢呀爺係到,到左5點幾佢呀爺
話去街出左去,之後佢話好熱去沖涼(我記得當日有32度)
我見佢厠所門冇關埋就想走去裝吓佢.佢個樣都幾正,身材
都ok,應有34C-25-36,我當時覺得佢係知我裝佢,佢係固意比我裝的,
之後我更加大膽,一路裝佢沖凉一路打飛機,佢突然冲出黎拉我入房
佢係咁摸我,我都不甘示弱摸返佢,之後我地就咩左
Originally posted by garycheung at 2005-11-22 12:38 PM:
我記得我ga第一次係比左個C姐,當時我F...
好似睇緊甘生d色文咁
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-22 12:48 PM:

好似睇緊甘生d色文咁
係堅架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-<性愛綱目>

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。