<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家既偷窺經驗
返回列表 回復 發帖

大家既偷窺經驗

我雖然唔係正直, 但真係未試過裝人, 大家有咩"目及"野經驗, 分享下啦

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-5 at 09:50 PM ]
哥哥仔,一開波就偷窺,病態d噃~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-5 21:06:
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-5 09:06 PM:
你地開呢個港男俱樂部唔係想大家講呢D野咩?
我見到其他Post都係講 叫雞呀, 打飛機呀, AV呀, 甚至係Miss既走光經驗, 我覺得呢D都唔好得去邊囖!
Originally posted by alantai at 2005-12-5 21:24:

你地開呢個港男俱樂部唔係想大家講呢D野咩?
我見到其他Post都係講 叫雞呀, 打飛機呀, AV呀, 甚至係Miss既走光經驗, 我覺得呢D都唔好得去邊囖!
呢位版友,[港男俱樂部]嘅成立係令大家話題多元化;唔係剩講色情嘢 (你可以講粗口諧音、可以講溝女、亦可以講劈酒.........),至於詳情閣下可以先睇睇公告先,以上你所提及嘅例子:叫雞正常(無違法)、 打飛機正常(無違法)、AV亦好正常(亦無違法)......至於Miss走光亦並唔係特登走去"裝",係被動噃 (唔係主動、無違法噃)~

不過,閣下"開宗明義"要講偷窺,在情過左本版底線、在理亦不正常(犯法咖嘛) ;小弟相信你不知者不罪,但若然你要堅持你嘅觀點,對唔住,本版同小弟接受唔到...........

先小人後君子,請閣下自重~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-5 at 09:46 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-5 09:44 PM:

呢位版友,[港男俱樂部]嘅成...
Dear 版主:
呢個topic又點睇 "各位brother,可否分享你們的昅底、波絕技"
[url]http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=92331&fpage=1[/url]

呢個topic同我個都差唔多啫, 點解要ban我個?
況且香港偷窺未必係犯法,亦都冇呢條罪,除非你用電話或DV影低,又比差人捉到, 先會可能比人告遊蕩

不過,anyway, 如果版主係覺得唔適合, 我都會respect既
無論有無用電話或DV影低,在公眾地方偷窺、昅底、波等行為如果引致他人合理地擔心本身的安全或利益,即屬遊蕩。

刑事罪行條例160條---遊蕩
(1) 任何人在公眾地方或建築物的共用部分遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,即屬犯罪,可處罰款$10000及監禁6個月。(由1992年第74號第3條代替)
(2) 任何人在公眾地方或建築物的共用部分遊蕩,並以任何方式故意妨礙他人使用該公眾地方或該建築物的共用部分,即屬犯罪,一經定罪,可處監禁6個月。
(3) 任何人在公眾地方或建築物的共用部分遊蕩,不論單獨或結伴在該處出現,而導致他人合理地擔心本身的安全或利益,即屬犯罪,一經定罪,可處監禁2年。
(4) 在本條中,就建築物而言,“共用部分”(common parts) 指─
(a) 入口大堂、門廊、通路、走廊、樓梯、樓梯平台、天台、升降機或自動梯;
(b) 建築物佔用人共用的地窖、洗手間、水廁、房、浴室或廚房;
(c) 圍地、車房、停車場、汽車間,或里。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alantai at 2005-12-5 10:05 PM:

Dear 版主:
呢個topic又點睇 &qu...
ban him la
呀版友:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=92331&fpage=1
相信你亦睇到我嘅觀點~小弟係確唔欣賞同認同嘅~(你睇吓成個topic我有無加過分? )

至於你個topic,實在太露骨(我都無話ban..........ban左就你同個topic都唔存在啦~),仲有香港偷窺已屬違法,已可以比人告遊蕩",唔一定要用電話或DV影低嘅...........既然有鼓吹歪風之嫌,又何苦呢?

whatever, 多謝你比面,我亦會consider嘅~
機密兄,多謝你仗義相助,小弟先行謝過~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家既偷窺經驗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。