<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論] 正 版 又 如 何 !
返回列表 回復 發帖

[討論] 正 版 又 如 何 !

頭先睇咗 PCW 一篇文章, 感同身受, 有感而發.

1.正常地先開 前級AMP, 再開 CD 及 解碼 再開後級, 等了五分鐘, 打開 CD 機[Sonic Frontiers SFT-1 + SFD-2 MKII CDP], 取出裡面的蔡琴CD, 放入 虫畢知, 一開 volume, ..........bi...bi...bi.......[得 Bi bi 聲], 心諗壞機????

揾了一陣, 冇事丫??? 取出 虫畢知, 放回 蔡琴,  扭大聲D, 無事, 心諗冇事丫, 再放回 虫畢知, 一按 Play, Bi 一聲, 我的垃圾後級 [Krell FPB 600 Power Amp] 的保護電路 cut 咗 喇叭聲, 跟住連我條 純銀Fuel($250) 都燒咗, 就連全屋Fuel 大制都跳埋.  原因: 聽完 蔡琴 扭大聲咗唔記得扭返細.

之後放入部 爛鬼 DVD機到[Marantz DV9500], 冇事, 正常, 當時唔知点解, 今日先知到.

唉: 今日真係要講句(沙士脾那名句) : 「 Beat the shit out of him!」

[ Last edited by d228216 on 2005-12-5 at 03:28 PM ]

800 x 953 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2005-12-5 15:26:
頭先睇咗 PCW 一篇文章, 感同身受, 有...
oh..................可憐的d兄.................
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-5 04:06 PM:

oh..................可憐的d兄.................
Boy兄揾開獸哥味同我單聲囉.:cool:
Originally posted by d228216 at 2005-12-5 15:26:
頭先睇咗 PCW 一篇文章, 感同身受, 有...
天啊~~! 正版次貨?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-12-5 16:29:

Boy兄揾開獸哥味同我單聲囉.:cool:
E~e~~~~
d兄好似知d嘢噃...............
Originally posted by 機密 at 2005-12-5 07:55 PM:

天啊~~! 正版次貨?
英皇出名神怪, D製作部全部係食蕉的. 佢地D DVD 係 Pal 線, 如果你用d較舊款既日本頂級機就睇唔到.  D CD 或有 protect 或係 AV CD, 頂級/高級CD轉盆 又係讀唔到.......

有咩機一定讀到?? 有! 大陸DVD機啦, 三舊水果隻包得....

[ Last edited by d228216 on 2005-12-6 at 12:40 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-5 08:20 PM:

E~e~~~~
d兄好似知d嘢噃...............
好知好多嫁, 但唔知邊d方便講, 邊d唔得..........well....你自己爆啦
Originally posted by d228216 at 2005-12-6 00:10:

好知好多嫁, 但唔知邊d方便講, 邊d唔得..........well....你自己爆啦
......................................................................................................
......................................................................................................

(蝦~今晚都幾凍噃....................... )

都好黑仔下喎= =
可憐o既頂級hi-fi 阿!

一日最衰都係蔡琴!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論] 正 版 又 如 何 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。