<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有無甜品自助"午餐"好介紹
返回列表 回復 發帖

有無甜品自助"午餐"好介紹

都幾難搵下
要甜品自助"午餐"......
tea就搵到好多,晚餐都搵到9:00-11:00
不過唔係好搵到午餐...............
各位知唔知邊度有好食既甜品自助午餐
m記囉, 自助點叫都得, 食完個餐仲可以叫個朱古力新地,
又平又快~

原帖由 kuru 於 2009-1-18 12:27 PM 發表
m記囉, 自助點叫都得, 食完個餐仲可以叫個朱古力新地,
又平又快~
人地要自助甜品
唔係快餐店BO

以我所知就應該冇LUNCH既甜品BUFFET
因為正常既BUFFET點都收得貴D
冇理由只係FOCUS係一小部份既客度
樓主一係就照食BUFFET,反正都有甜品供應
唔係既就要等到食TEA先得喇
原帖由 lastwing 於 2009-1-18 10:39 AM 發表
都幾難搵下
要甜品自助"午餐"......
tea就搵到好多,晚餐都搵到9:00-11:00
不過唔係好搵到午餐...............
各位知唔知邊度有好食既甜品自助午餐
黃金海岸
原帖由 iad 於 2009-1-18 01:45 PM 發表

黃金海岸
Gold Coast有咩
我個FD係入面做話只係得普通既BUFFET
係最多星期日同公假多左個香檳早午BUFFET咋BO
Cadero Grill and Oyster Bar

Tea Buffet

時間:下午二時至五時

蕃茄水牛芝士沙律

青瓜沙律

田園沙律

雞肉通粉沙律

雜凍肉

風腿多士

煙三文魚多士

蕃茄醃橄欖

白酒辣椒炒蜆

扖沙甸魚

炸魷魚圈

牛尾燴意大利麵

燒羊肋骨

扖香腸

扖白菌

法式燉蛋

朱古力慕絲

鮮雜果白酒啫喱

麵飽布甸

芒果撻

芝士蛋糕

成人:HK$108

小童(四至十二歲):HK$78

包括一杯飲品或咖啡或茶

另收加一服務費
當今社會~~~~鄉下早晨雞叫人城裡晚上人叫雞
Where??????????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有無甜品自助"午餐"好介紹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。