<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [加分題] 情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?
返回列表 回復 發帖

[加分題] 情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?

情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?
我會同佢去番相識既地方,遠想相識時的經過
.
I use the paper to roll some paper flower
(also add some Golden Sand chocolate pack paper as well)

then make 12 rose (1 gold sand rose + 11 paper rose w/ some nice packing)
insert a small ring (very cheapy one ....$10-20) inside that brundle of flowers

You firstly pass 1 gold sand rose to her...... she might be just a smile then w/ nothin else
you then pass the brundle to her......... yup cheapy present (not more than 50)
but she must be "lummed"...becoz u spend ur heart and time to do so....

try try it la
帶佢去拍拖熱門地方,看一啤啤的情侶,等佢懷念下自己拍拖時的甜蜜
我會買枚瑰送給自己愛人,同佢到戲院睇戲,

然後同佢到公園談情,跟着我帶佢到我屋企,

試下我整D拿手小菜
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我會帶佢去我地第一次約會的地方,當然唔會成班一齊慶祝= =
我會選擇首先早上同佢睇場戲,最好係愛情片同感人的片
然後,吃過午餐,午餐就去當初第一次約吃午餐的地方吃,但最好不去自己多朋友的一區,以免被擾!
正午2:00-4:00去下shopping,買下野咁,但唔買得多野!淨行!
然後下午4:00-6:30,行下山頂,海邊都得!太平山頂有個位睇日落正!
海邊就晚D,吹下海風都幾舒服^^

到7:30咪去一D西餐廳或法式餐廳食,好唔好食當然重要,但緊記要找間光線柔和,有格調的店子,不要多人的,有個人空間的是最重要!慢慢吃,談談天!
到10:00到都差唔多啦,還可以去Bar飲下野,但比較危險D
早D返屋企,以免出事^^!

情人節禮物唔建議送花,常常都送花,沒有新意,寧願送錶,送頸項等
Originally posted by karen0123 at 2006-2-2 11:55 AM:
我會帶佢去我地第一次約會的地方,當...
sorry...excuse me..just a little reminder....forthcoming 14 Feb is Tuesday...
according to your schedule....early movie watching...?!
both of U don't need to work/school?!
Originally posted by 155220 at 2006-2-2 10:57:
情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?
我會同佢去番相識既地方,遠想相識時的經過
你條13歲死靚仔又學人拍拖? 我呢頭叫人讀書你那頭又來個唱反調!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-2 12:10:

你條13歲死靚仔又學人拍拖? 我呢頭叫人讀書你那頭又來個唱反調!
兩樣一齊
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-2 12:33 PM:

兩樣一齊
通常拍拖,都會冇心讀書
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-2-2 12:58:

通常拍拖,都會冇心讀書
有好多人拍拖讀書仲勁
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [加分題] 情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。