<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
可以部署week 3了,今week打少勁多場,痴痴地
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-5 01:08 PM 發表
Expect me to make move after Friday
I'm killing Rubio in the other league...so mentally, I'm feeling good
le1 settle左, 黎緊可以執下le2隊波
希望le2 d offer多d人理啦~

eqhigh同bobs個trade, 令我有種感覺.... 垃圾trade垃圾, trade同唔trade都冇分別

de.west如我想像中有人waive左, 佢係一個幾好o既球員, 不過ast太低(遲d應該會好d)

原帖由 R-Star 於 2008-11-5 07:49 PM 發表

eqhigh同bobs個trade, 令我有種感覺.... 垃圾trade垃圾, trade同唔trade都冇分別

de.west如我想像中有人waive左, 佢係一個幾好o既球員, 不過ast太 ...
垃圾trade垃圾
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Alston ----- Felton
HAHAHA~!
零作用的對換
直頭系等價充換
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-5 08:01 PM 發表
垃圾trade垃圾
felton有幾差已經講左幾次, 今次講下alston
成32歲人, 打左10年波, 除左控球幾好之外, 乜都冇進步過(希望conley唔好係咁)
傷患同場外紀律唔講, 淨係今年陣形對佢都好大影響
t-mac打多左控球, 進攻也以yao同artest為中心, 今年作用只在於傳下波射下3分, 有限幫助o既同時又帶黎破壞(fg, to), 兩個都有資格做fa

岩岩俾人簽左o既de.west故然高佢地一班, 就算要trade都大想頭d簽l.williams啦
原帖由 Rated-R 於 2008-11-5 05:33 PM 發表
可以部署week 3了,今week打少勁多場,痴痴地
黎緊36場vs35場, 差唔多姐; 之前10場vs7場, total4場都唔算好多姐

不過draft/trade時諗住完全放棄3pt, 依兩週o既表現有少少意外
原帖由 R-Star 於 2008-11-5 07:49 PM 發表

你講出我心入面果句
原帖由 eqhigh 於 2008-11-4 10:04 PM 發表

Offer 我啦
我同KG仔一樣要rebuild隊波呀
見你份人冇乜野,等我呢個比D靚仔靚妹先上神枱既街場仔教你一招長遠策略,在fa sign 5 Player,5選2-3個,順實用度排列
1.Battier
2.Garcia
3.Ellis
4.Wallace
5.Kapono

原帖由 R-Star 於 2008-11-5 10:39 PM 發表

黎緊36場vs35場, 差唔多姐; 之前10場vs7場, total4場都唔算好多姐

不過draft/trade時諗住完全放棄3pt, 依兩週o既表現有少少意外
系相差4場,但打得最多系最削果兩件,最有用果D就出得太少,所以8成冇得追
原帖由 eqhigh 於 2008-11-4 10:04 PM 發表

Offer 我啦
我同KG仔一樣要rebuild隊波呀
轉為redd 好唔好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。