<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-12-6 09:41 PM 發表

之前打左見delete左就冇回, 而家打多次啦

香港時間4pm係"美國既一日計算", 過左4pm就開始係另一日o既lineup
X o係同一日add/drop同一個球員, 因為只係短時間o既add/drop, 係唔會入waiver pool, 但X o係同一日就唔 ...
答錯問題呀
同我講既都差唔多,不過我錯左4點

如果照你同我咁講,而又係wavier兩日既話係應該仲要等多一日咖
但我地依個le 係waiver 一日既,所以過左四點就變FA
原帖由 eqhigh 於 2008-12-6 09:48 PM 發表
答錯問題呀
同我講既都差唔多,不過我錯左4點

如果照你同我咁講,而又係wavier兩日既話係應該仲要等多一日咖
但我地依個le 係waiver 一日既,所以過左四點就變FA ...
唔係呀, 過左4點都要等多日, 所以簡接黎講waive人係兩日先簽倒

或者你drop下人就明
X
有吸引力的OFFER

但要比少少時間我計下數
同埋要睇下 wilcox先生的表現/我如何處置佢= =

原帖由 wilsham716 於 2008-12-8 12:38 AM 發表
X
有吸引力的OFFER

但要比少少時間我計下數
同埋要睇下 wilcox先生的表現/我如何處置佢= =
Hmm... When you look at my offer, were you aware that GSW S.Jax might be sitting out  due to his hand injury? He had a MRI today results will be out tomorrow. Now, try guessing who's going to be the no.1 offensive scoring option for the team if S.Jax is out - you got it: Corey Maggette!!! Obviously you didn't consider any of this factor when you clicked 'reject' button...
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-8 01:31 PM 發表

Hmm... When you look at my offer, were you aware that GSW S.Jax might be sitting out  due to his hand injury? He had a MRI today results will be out tomorrow. Now, try guessing who's going to be the no.1 offensive scoring option for the team if S.Jax is out - you got it: Corey Maggette!!! Obviously you didn't consider any of this factor when you clicked 'reject' button...
唔緊要,即管講下我係點諗
我知jax會去mri,仲未有結果
我唔係話Corey Maggette唔勁,佢係勁,但係而家GS呢team野個陣容變太太快,真係唔知don nelson點諗
某cm數據會進步,但我預期j carwford會接手而azubrike同morrow先會係最大得益者

當然cm現下己經好勁,但係佢助攻真係.....放走埋manu的話,間接癈埋BD ast(當然卡達助攻數令我有點意外),當然manu的助攻都只係多少少

另一個亦係比較重要的原因係史高拿,覺得佢真係唔係好穩定同埋blk方面的問題
現下 c wilcox,真達拿打得唔好,卡文傷如果史高拿都唔穩,我幾乎冇中蜂了,未夠疆放走lopez佢,因為最少都比到2-3 blk我
其實你個offer真係唔錯的,但係我可能真係而要番少少時間觀察
睇埋nate同卡文復出搞成點(二邊都有鉅變),因為佢地分別成team波都唔同晒

而其實我都會出返同樣的trade preposal比你(當然我要冒到時你唔理我的風險),而到時我可能亦會著手出清BD
因為give ast主攻reb咁Maggette先用得最盡

加上之前見到你同ee 因為話拖住你糟左幾句,所以唔敢hea你,against左先.......到合時候再出番比你咁處理
不過,如果你唔介意我耐的話,煩請你再sd多一次比我,而家有個諗法,base on你個teade做大執.........
呢個遊戲按一下就冇得番轉頭,好多時衰衝動

p.s.我真係想要Maggette的,其實  ,只係夾唔到,我都覺得佢好勁,睇左直播.......
(但係咁切入,同manu一樣危機,易傷= =)

原帖由 wilsham716 於 2008-12-8 05:44 PM 發表
唔緊要,即管講下我係點諗
我知jax會去mri,仲未有結果
我唔係話Corey Maggette唔勁,佢係勁,但係而家GS呢team野個陣容變太太快,真係唔知don nelson點諗
某cm數據會進步,但我預期j carwford會接手而azubrike同morrow ...
睇完你o既分析, 覺得你o既能力不只而家o既陣容, 希望黎緊我地一齊升番上去

as long as you want a C, aldridge is always available~

sugo...
whenever you want to sell w.chandler, pls send me a proposal, thanks.
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 10:38 PM 發表

睇完你o既分析, 覺得你o既能力不只而家o既陣容, 希望黎緊我地一齊升番上去

as long as you want a C, aldridge is always available~
今年先真正同d有競爭的人玩,都係邊玩邊學
aldridge都唔錯
不過暫時都係等,一執就應該成村人咁執
但係頭先睇過,其實都幾難出清 可能BD同卡達一齊換,都仲係諗

升班.......要擺脫護級線先.........不過承你貴言

今年估唔到拿住個T chandler,做左大閘蟹 ........季初唔係幾睇好的卡文(因為甘比),反而大爆發
Felton, Rondo, Steve Blake, Camby, J.Oneal...

=__________________________=""

全部一齊爆..........頂...
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 10:27 AM 發表
sugo...
whenever you want to sell w.chandler, pls send me a proposal, thanks.
not anytime soon...

but i will keep that in mind...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。