<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 eqhigh 於 2008-12-8 01:26 AM 發表
唉,差少少就大炒,當然亦可以講成差少少比人炒...
而家5:4

公鹿使唔使輸得咁快,如果同lakers 有得打下,Redd出多d 既話就有啦
如果redd 4個3pt,2個st就已經 7:2
襯住人地傷得多,贏多d 就唔使咁快跌番落去嘛 ...
i thought you will take my spot after today, EQ....
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-8 09:48 AM 發表
RR, your team is currently:

3pt losing 4
pt losing 46
ast losing 16
stl losing 9
TO winning 1

I decided to bench Bogut, Ridnour and Ariza... to secure 2 points rather than risking of losing 1-8. and ...
唔好再講系我隊野,我冇D咁羞家既垃圾,正一垃圾
黎到呢度我真系唔知推動我仲嘗試撐下去既借口系乜,冇,一個都冇,D人又廢,波又贏唔到,又換不了人咁仲玩黎仲乜?
另外~!我想講我從此退役只系因為我唔會接受降班下季要打次級既事實,我唔系最好既Manager,但一定系6大其1,要我打次等聯賽,不如自此收山la,反正有個宿敵陪

我要去Ireland找Freddy了,正好有個借口提早收山,我可能不再回來打理隊波
理由系我每次見到隊波,我的內心真的很不舒服,原因有2:
1.我季前花的心機,時間,精神全部被上天白費了
2.我的自私離去愧對大眾,特別系你

但我相信你地會體諒我,不想我難受

我只想你地日後會記得有我這個威了3年的夭折名參謀出現過..........那便真正無悔

我今年都唔好得去邊啦
7月開始prepare個draft, 搵倒一個有用o既網址, draft完後亦都覺得好滿意

但到目前為止每個禮拜都有d原因輸, 想trade又唔trade唔倒
雖然x話我有能力反彈, 但今年工作太忙喇, 應該好似前年(定再前年)打到最後一輪, 分分鐘要靠人讓路先入倒playoff

既然輸不在我, 就由得佢輸
兩個league分別排第10同第9, 今年trophy遠離我都唔奇
我嘅地獄旅程開始喇 ...  
week 7     Number One
week 8     A Hero and A Boy
week 9     T-Wolf 2008
week 10   FASTBREAK 2.0
week 11   +Slaughtering Bobs+
week 12   +Xtravaganza+

希望呢段賽程完結之後, 我仲可以 keep 到頭 6 名啦 
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 09:53 PM 發表
我今年都唔好得去邊啦
7月開始prepare個draft, 搵倒一個有用o既網址, draft完後亦都覺得好滿意

但到目前為止每個禮拜都有d原因輸, 想trade又唔trade唔倒
雖然x話我有能力反彈, 但今年工作太忙喇, 應該好似前年(定再 ...
你係有力反底,但我系冇
我既存在只係為了包底,我相信我再打下去也不會再win到一場
原帖由 秋葉林 於 2008-12-8 09:57 PM 發表
week 7     Number One
week 8     A Hero and A Boy
week 9     T-Wolf 2008
week 10   FASTBREAK 2.0
week 11   +Slaughtering Bobs+
week 12   +Xtravaganza+

希望呢 ...
week 9你攞硬,T-wolf隊垃圾系人盡可炒既
原帖由 秋葉林 於 2008-12-8 09:57 PM 發表

希望呢 ...
地獄旅程冇我份
原帖由 Rated-R 於 2008-12-8 09:58 PM 發表
你係有力反底,但我系冇
我既存在只係為了包底,我相信我再打下去也不會再win到一場
josh傷之前又話輸, 傷完出黎又話輸, 講到尾都係忽然o既低潮(傷兵, 教練排陣)影響你判斷力
唔講咁多喇, 做野先

btw, 對perkins, bogut有少少興趣

你隊波o既發展空間在於posey, barea, ariza(仍然覺得ridnour幫唔倒你), 依3個位可以幫你爆分同簽入高質素球員
我隊波o既限制在於球員比fa好少少, 唔知drop左好唔好o既情況下, 錯失左好多low risk high return o既球員
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 10:36 PM 發表 地獄旅程冇我份 josh傷之前又話輸, 傷完出黎又話輸, 講到尾都係忽然o既低潮(傷兵, 教練排陣)影響你判斷力唔講咁多喇, 做野先btw, 對perkins, bogut有少少興趣你隊波o既發展空間在於posey, barea, ari ...
咪玩啦, 上個禮拜 full team 兼打多你 10 場邊有得輸呀 
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 10:36 PM 發表

地獄旅程冇我份

josh傷之前又話輸, 傷完出黎又話輸, 講到尾都係忽然o既低潮(傷兵, 教練排陣)影響你判斷力
唔講咁多喇, 做野先

btw, 對perkins, bogut有少少興趣

你隊波o既發展空間在於posey, barea, ari ...
我冇講錯喎,而家還越輸越甘,T-wolf除了Brand,Joe,Josh.S,Bogut,perkins,M.mill外,還有甚麼獨當一面的人材???冇架喎,我認最弱第2邊個敢認第1

希望呢 ...
我係第一層地獄??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。