<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
大鑊啦......我本來係想drop parker, 唔係drop martin架.......仲發瘟地按埋"confirm" tim
我又唔可以用waiver pick番佢.....

星期日早上(未訓醒情況下) 真係唔應該add / drop 人...

原帖由 秋葉林 於 2008-12-21 10:51 AM 發表
Terry兄, 可以畀多少少時間我諗諗  
我唔係唔想比時間你
我再trade唔到人 我隊波唔駛止意可以win
個個week輸 希望今week內你有決定
我已不斷send offer比其他player
原帖由 terryjog06 於 2008-12-21 11:32 AM 發表

我唔係唔想比時間你
比一日時間我....因為今朝做左個超低能move, 我要諗諗
Daniels, Alston, Boozer, Miller

And look at today's K.Love & Scola...

原帖由 feeon 於 2008-12-21 11:22 AM 發表
大鑊啦......我本來係想drop parker, 唔係drop martin架.......仲發瘟地按埋"confirm" tim
我又唔可以用waiver pick番佢.....

星期日早上(未訓醒情況下) 真係唔應該add  ...
press wrong ?

叫佢地比返你的話... 應該冇問題吧
原帖由 terryjog06 於 2008-12-21 11:32 AM 發表

我唔係唔想比時間你
哈, 你想換咩 ?
原帖由 feeon 於 2008-12-21 11:39 AM 發表
比一日時間我....因為今朝做左個超低能move, 我要諗諗
冇野好講, 一定會比人waive左
原帖由 eqhigh 於 2008-12-21 11:50 AM 發表
Daniels, Alston, Boozer, Miller

And look at today's K.Love & Scola...

又唔accept個offer
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-21 11:58 AM 發表
哈, 你想換咩 ?
佢訓醒覺發覺deron真係唔岩佢隊波, 終於肯用佢換big man
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-21 11:57 AM 發表

press wrong ?

叫佢地比返你的話... 應該冇問題吧
只有x兄或秋兄能幫忙 ...不過責任始終在我.......人地唔幫亦不能怪人..

怒drop Parker以洩我既怨氣!

原帖由 feeon 於 2008-12-21 12:04 PM 發表
只有x兄或秋兄能幫忙 ...不過責任始終在我.......人地唔幫亦不能怪人..
秋兄要用#1 waive完俾番你, 你諗倒一個好d o既解決方法 e.g.discount price先可以攞得番

你最好提議埋人地可以點幫, otherwise...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。