<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 秋葉林 於 2008-12-21 01:38 PM 發表

就 accept 你個 offer 啦, 不過我想 settle 咗 feeon 單嘢先,
聽日下晝先㩒 accept 掣得唔得  

p.s. feeon 兄, 想我點幫你講嚟聽聽
等你
原帖由 秋葉林 於 2008-12-21 01:38 PM 發表

就 accept 你個 offer 啦, 不過我想 settle 咗 feeon 單嘢先,

多謝秋兄肯聽先....

因為今朝發瘟drop錯左kev martin, 期實係想drop parker, pick mccants

如果秋兄可以用你既waiver#1 pick 幫我執番martin, 你可以同我trade我d guard 再加我的waiver#3.....
如果有興趣既話, 你可先以trade的形式send offer (我之後會reject) 比我, 等我知你想要邊個player..之後我會話你知可唔可以......

你可send a.carter for ....??? 比我先

如果可行, 便照計劃, 如不行, 可再談..總之唔會令你覺得有蝕本

無論得唔得都好.. 總之...Thank you 先...

haha, wt offer is it
原帖由 terryjog06 於 2008-12-21 01:49 PM 發表

2 3pts同2stl D.will現在都做到了
haha, 唔係掛
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-21 02:05 PM 發表

haha, 唔係掛
你覺得佢冇咁o既value 我都冇計
原帖由 terryjog06 於 2008-12-21 02:08 PM 發表

你誤會了, 只係我認為佢既value唔係呢度姐
原帖由 terryjog06 於 2008-12-21 02:08 PM 發表

其實我是好想要d.will......但如trade走我既center, 隊波就亂哂....
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-21 02:05 PM 發表 haha, 唔係掛

其實我都覺得單 trade 會有少少蝕, 

accept 大部份原因源自我對 D.Williams 的偏愛 
原帖由 秋葉林 於 2008-12-21 02:14 PM 發表

其實我都覺得單 trade 會有少少蝕,

accept 大部份原因源自我對 D.Williams 的偏愛
放心啦
佢實比到你要o既野
原帖由 feeon 於 2008-12-21 02:01 PM 發表 多謝秋兄肯聽先....因為今朝發瘟drop錯左kev martin, 期實係想drop parker, pick mccants如果秋兄可以用你既waiver#1 pick 幫我執番martin, 你可以同我trade我d guard 再加我的waiver#3.....如果有興趣既話,  ...
你啲 guard 個個都咁堅 ......  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。