<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 asurada001 於 2008-12-22 04:55 PM 發表

i admire your courage, Ming...
haha, am I going to face you this week ?

I don't mind if it can help Rated-R, I don't care even I need to drop brand eventually.  

Just want to make that league more interesting.

Let's see what will happen in second half of the league.

p.s. EQ..........are you considering my offer ?

原帖由 fantesticming05 於 2008-12-22 03:59 AM 發表

haha, am I going to face you this week ?

I don't mind if it can help Rated-R, I don't care even I need to drop brand eventually.  

Just want to make that league more interesting.

Let's see what w ...
lol.. yeah, you are facing me this week and so is my 5 weeks win-less streak...

wow, the standing is so tight from 6th to 10th...

EQ got knocked down to 10th and R-star/Rubio jumped to 6th....

秋兄又話今日appect.....
你唔好嚇我呀
Ming, 個offer我都諗左一排,但Gasol真係夠穩定,而且少傷患,對我成隊極唔穩定既球隊有多少幫助,雖然Ray既style好岩我

另外我對Barnes都好有興趣,唔知你點睇,睇下仲有冇咩人想要試下offer我

thanks Ming少
原帖由 eqhigh 於 2008-12-23 12:34 PM 發表
Ming, 個offer我都諗左一排,但Gasol真係夠穩定,而且少傷患,對我成隊極唔穩定既球隊有多少幫助,雖然Ray既style好岩我

另外我對Barnes都好有興趣,唔知你點睇,睇下仲有冇咩人想要試下offer我

thanks Ming少 ...
我比你既都係少傷....可以話係冇傷tim...   

... 只係我覺得你唔太用得著先出offer呢

anyway, 既然你唔肯放我就cancel個offer呢, 你肯即刻答我唔錯呀~~~~ 最怕比人hold住個offer

barnes都可以的, 我再看看~~~~~

p.s. gasol 係唔放得的嗎?
原帖由 terryjog06 於 2008-12-23 01:38 AM 發表 秋兄又話今日appect.....你唔好嚇我呀
應承得你一定唔會唔算數, 但係都要你個 player 過到體檢至得架  
為表誠意我依家先 accept 個 offer 先, 但如果 D.Williams 真係有嚴重傷患 (要休息 1 week 以上) 嘅話, 希望你可以回水
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-23 03:40 PM 發表

我比你既都係少傷....可以話係冇傷tim...   

... 只係我覺得你唔太用得著先出offer呢

anyway, 既然你唔肯放我就cancel個offer呢, 你肯即刻答我唔錯呀~~~~ 最怕比人hold住個offer

barnes都可以的, 我再看看~ ...
好~有人出offer比自己嘛,總唔可以hold住唔理既
但當然我好多時都會睇一兩日或者多幾日先覆到,因為都好驚做錯決定

你有興趣既話再出offer比我啦,Gasol唔係唔可以放既,但如果你有第二個心水就更加好
如果你最後都係想要Gasol,都可以傾傾
原帖由 eqhigh 於 2008-12-23 06:06 PM 發表

好~有人出offer比自己嘛,總唔可以hold住唔理既
但當然我好多時都會睇一兩日或者多幾日先覆到,因為都好驚做錯決定

你有興趣既話再出offer比我啦,Gasol唔係唔可以放既,但如果你有第二個心水就更加好
如果你最 ...
其實你有冇咩特別要求???
原帖由 秋葉林 於 2008-12-23 05:02 PM 發表

應承得你一定唔會唔算數, 但係都要你個 player 過到體檢至得架  
為表誠意我依家先 accept 個 offer 先, 但如果 D.Williams 真係有嚴重傷患 (要休息 1 week 以上) 嘅話, 希望你可以回水 ...
呢度講完即散
你有否覺得自己玩大左少少???
比系我實con佢拜林+???----d.w+???
寧補差價好過放走條龍
to +Slaughtering Bobs+ :
若你對Diaw有興趣,請你至少出Tyson兌換
Felton我收容不下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。