<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 秋葉林 於 2008-12-24 04:23 PM 發表
Utah Jazz 今年開 league 前一定係無拜神, D 主將傷完一個又一個 ...  
交易順利
希望為大家帶來新o既沖擊
有冇人呀
好少幾日都冇人回覆
原帖由 terryjog06 於 2008-12-26 03:18 AM 發表
有冇人呀
好少幾日都冇人回覆
gone away for holiday.... i needed a break...lol
我都知換唔起eqhigh d球員喇
原帖由 R-Star 於 2008-12-29 11:08 PM 發表
我衰姐其實,見幾個而家打得好就唔郁住
但我覺得我過一排就會後悔
你出親offer比我都係咁

係我既問題黎咖咋,都唔關你事
個offer 幾fair咖
原帖由 eqhigh 於 2008-12-29 11:43 PM 發表
我衰姐其實,見幾個而家打得好就唔郁住
但我覺得我過一排就會後悔
你出親offer比我都係咁
係我既問題黎咖咋,都唔關你事
個offer 幾fair咖 ...
fair就普通啦, 依個只係low-end offer, 我想你出counter-offer多d
我想要ben gordon, 你要幾多都冇問題  (因為我想放走offer中非center o個兩位球員, 唔岩我用 )
快d send番offer俾我啦

仲有仲有...
我對你le2個foye好有興趣, 但我岩岩拆散左對波, 唔知出咩人你先有興趣
今week個賽程好艱辛
原帖由 R-Star 於 2008-12-29 11:08 PM 發表
唉... 同意同意...
見大家都有d用先出...
諗住佢都冇理由hold住依家呢個陣容, 倒想佢出下counter offer, 點知...
睇下Rated-R幾快手攪攪下又整左隊野出黎了...
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-30 08:41 AM 發表

唉... 同意同意...
見大家都有d用先出...
諗住佢都冇理由hold住依家呢個陣容, 倒想佢出下counter offer, 點知...
睇下Rated-R幾快手攪攪下又整左隊野出黎了... ...
但仍然欠缺勝利
原帖由 Rated-R 於 2008-12-30 07:19 PM 發表

但仍然欠缺勝利
我都係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。