<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 eqhigh 於 2009-1-1 10:37 PM 發表
1. 正路既,我自己都唔放心佢,可以等佢復出先
2. 睇下harvey會點做啦,或者有一個accept左,都會用Mcguire換個C  
3. 諗住實有人waive咖嘛,點知你用FA都執到,早知我擺個waiver落去啦 ...
#4 waive佢太waste喇

harvey...
對mike miller有冇興趣, 或者我地可以做個 3 team trade
原帖由 R-Star 於 2009-1-2 12:07 AM 發表

#4 waive佢太waste喇

harvey...
對mike miller有冇興趣, 或者我地可以做個 3 team trade
ok~ tell me how
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
原帖由 harvey22 於 2009-1-2 12:28 AM 發表
ok~ tell me how
would mike add value to our potential trade of mario/chandler?
given that i may trade hamilton and fernandez for mike and scola
原帖由 R-Star 於 2009-1-2 12:30 AM 發表

would mike add value to our potential trade of mario/chandler?
given that i may trade hamilton and fernandez for mike and scola
But rr wants them~holding it

"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
我放左兩枝炮...連替補都簽左了...

因為X果兩句就veto ???

會唔會講得大左d啊? 望埋ranking, 依家allen直頭高過gasol嫁!

依家無啦啦攬住堆炮, 想簽既人又唔洗簽了~~~~ 你地叫我去死好了..

好難打呀今week
原帖由 fantesticming05 於 2009-1-3 08:34 AM 發表

會唔會講得大左d啊? 望埋ranking, 依家allen直頭高過gasol嫁!

依家無啦啦攬住堆炮, 想簽既人又唔洗簽了~~~~ 你地叫我去死好了.. ...
其實我覺得個trade ok 架喎...可能gasol 名氣過大或其他因素, 先至被veto....
原帖由 terryjog06 於 2009-1-3 12:11 PM 發表
好難打呀今week
你既高佬陣令我幾頭痛!
原帖由 fantesticming05 於 2009-1-3 08:34 AM 發表

依家無啦啦攬住堆炮, 想簽既人又唔洗簽了~~~~ 你地叫我去死好了.. ...
D人都short既,自己小心D la
原帖由 Rated-R 於 2009-1-3 05:32 PM 發表

D人都short既,自己小心D la
鍾意啦... 聽兩句就投左果d人我想知諗緊咩就真

有幾唔公平唔該講清楚

講到allen連nate robinson都不如既唔該係Fa執多個出黎睇下

Gasol頂盡都係round2尾round3頭, 唔洗下下捧到人上天掛...

個trade攪左勁耐... 而且係2 trade 1既 trade... barnes又係流既 ?  而且個trade擺明兩邊都幫到...咁算係點?

我唔太介意今次無啦啦咁, 頂多我輸幾個星期一樣攪得返 ~ 但今次咩事先?

Rubio岩岩係fa執件都整左個2 trade 2了~~~ 係咪又要veto呀?

p.s. Terry: 個offer有冇得諗 ?

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。