<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 wilsham716 於 2009-1-28 05:07 PM 發表
目前有興趣拿走你二個c

如果你想放gasol的話,可考慮

amare+ ? = gasol+lee /okafor/Biedrins
再視乎情況補番個?號

計算價格能力不足,有興趣路過者也可以幫我計下............. ...
Biedrins > D.Lee > West > Okafor > Nene
冇認真研究過,睇落就覺得係咁

Amare + Nene = Gasol + Okafor
Amare + West = Gasol + D.Lee

anyway , 我都對Amare有興趣,仲有Granger,不過應該唔賣啦你
granger keep季尾了除非係wade james CP的交易

可能的話,比較想用其他位換中蜂的
上面二個可能性,我覺得,換左好似冇換咁............

我再諗下~~有d想要攻擊型控衞,M eillis考慮緊.......

原帖由 wilsham716 於 2009-1-28 08:19 PM 發表
granger keep季尾了除非係wade james CP的交易

可能的話,比較想用其他位換中蜂的
上面二個可能性,我覺得,換左好似冇換咁............

我再諗下~~有d想要攻擊型控衞,M eillis考慮緊....... ...
雖然ellis可以放, 但你隊波除左amare,nene, or west之外冇乜人岩我用
所以我之前send offer都主要send俾ee_lys同eqhigh (你理人地d offer又唔理我 )
原帖由 R-Star 於 2009-1-28 11:47 PM 發表

雖然ellis可以放, 但你隊波除左amare,nene, or west之外冇乜人岩我用
所以我之前send offer都主要send俾ee_lys同eqhigh (你理人地d offer又唔理我 )
我理嫁= =,不過我ban左BOB二個offer,因為唔like 3vs2............不太想放人.......

本來我都諗redd,但係居然收咧....真係冇計.......

事實上,如果唔係放棄ast的原則去換,功能上我好似換唔換都係一樣.........
除非話想buy low拿來炒
原帖由 wilsham716 於 2009-1-29 12:03 AM 發表
我理嫁= =,不過我ban左BOB二個offer,因為唔like 3vs2............不太想放人.......

本來我都諗redd,但係居然收咧....真係冇計.......

事實上,如果唔係放棄ast的原則去換,功能上我好似換唔換都係一樣.........
...
我話eqhigh幫你諗兩個center點trade, 但之前話counter offer又冇出

我岩岩o係le1 drop左kaman
原帖由 R-Star 於 2009-1-29 12:24 AM 發表

我話eqhigh幫你諗兩個center點trade, 但之前話counter offer又冇出

我岩岩o係le1 drop左kaman
counter offer?
kaman,佢一路廷期,等左咁耐唔捨得放........

我今季冇Center運= =
所有trade delay 至friday night....

唔掂
呢個week 實在太mentally + physically demanding...

日日都無乜時間淨
EQHIGH...
IGGY同duncan trade唔trade架

ee_lys...
assignment week?
收到offer,思考中

暫時覺得幫到偷波,但係我驚我其他方面會輸番
要再度,但係counter offer的機會會大

另外諗多一輸,覺得ast換reb+blk對我team波可行
so而家掛牌 udrih, carter, t mac換

原帖由 R-Star 於 2009-1-29 06:07 PM 發表
EQHIGH...
IGGY同duncan trade唔trade架

ee_lys...
assignment week?
如果我有module 要上
我就要9:00am 上到6:30pm 的了

如果無就唔駛上..做assignemnt...

但呢個module ...= ="
damn mentally demanding...
前兩日都有case studies 要做...
都係9-9...(9am-9pm)...

email 我收到你既offer 的
但0% 動力去考慮..
so sorry~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。