<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【歐聯16強心水】
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【歐聯16強心水】

阿仙奴 近況極差,中間冇人分波,前面冇人入波,頂多攞1分!
意大利波防守一向唔錯,羅馬今晚面對一隊冇晒攻擊力嘅阿仙奴,今晚和波等主場再殺!

馬德里體育會 歇冬後走晒樣,主場對基達菲居然都臨尾香1:1打和,今場一定有得又有失!
葡萄牙足球一向入球能力都好低,不過波圖話晒都係葡萄牙1哥,要守和主隊絕對唔係難事!

國際米蘭曼聯 2隊人腳都勁強,基本上2隊和左9成!但係如果2隊55波,主場點都係高多少,更何況老魔突地走去睇左曼聯3場波,誠意非常之高!
我睇過D數據,老魔已往帶車仔都係食住曼聯,已老魔嘅功力睇嚟今場會有D計仔!

巴塞隆拿分組賽未遇過強隊,今晚要作客連續攞左幾年法甲冠軍嘅里昂,都可以真真正正睇下佢地有幾多料喇!
照2支球隊人腳嚟計,巴塞隆拿起馬有2個足球先生坐鎮,應該贏面會高少少!

評分次數

一於4場都和波
原帖由 勇勇 於 2009-2-24 06:35 PM 發表
意大利波防守一向唔錯,羅馬今晚面對一隊冇晒攻擊力嘅阿仙奴,今晚和波等主場再殺!

馬德里體育會 歇冬後走晒樣,主場對基達菲居然都臨尾香1:1打和,今場一定有得又有失!
葡 ...
米係羅
邊個受邊個抵
呢條short既開平手
叫人點買窩
你買乜跟你
http://www.26fun.com/bbs/thread-198857-1-1.html
http://www.26fun.com/bbs/thread-198855-1-1.html

原帖由 kakeidevil 於 2009-2-24 06:49 PM 發表
一於4場都和波
都有可能架
最難諗係巴塞隆拿,作客有1.95倍,好似好有信心咁
所以我決定飛起哩場
原帖由 勇勇 於 2009-2-24 07:31 PM 發表

都有可能架
係巴塞隆拿,作客有1.95倍,好似好有信心咁
所以我決定飛起哩場
我反而覺雙馬最難諗
中咒佬雖不敗但近況
連法比刀出唔到
但9會出加1
另場就覺馬蹄差屎大d
但風險高唔抵玩

原帖由 勇勇 於 2009-2-24 06:35 PM 發表

葡 ...
呀~~~~我暈啦
今日返黎之前已經出左手落注
啊仙奴真係唔係咁想買  
見佢係咁和和和和和
但係最後都串左....
曼聯真係好難買  犘帥真係 帶住車仔個d時代食住曼聯~"~
同埋 國米係佢帶之下 場場都有波入  2個前鋒唔洗諗  強!
但係點解我會買左曼聯
巴塞  唔理  不嬲撐佢   
馬體會又係呀  呢輪柒下柒下咁... 波圖話晒一哥 點都有返d實力 可能偷雞成功 1:1 0:1好大機
依家先出聲   死得人啦我~~~~~
原帖由 17317328 於 2009-2-24 07:51 PM 發表

呀~~~~我暈啦

但係最後都串左....
可能和到你米收半注

原帖由 nbn 於 2009-2-24 07:48 PM 發表

我反而覺雙馬最難諗
中咒佬雖不敗但近況
連法比刀出唔到
但9會出加1
另場就覺馬蹄差屎大d
但風險高唔抵玩
馬體會果場真係9成和波
羅馬就真係好難講,有可能贏阿仙奴添
有冇人知  國  曼  大戰    雙方咩陣@_@
原帖由 17317328 於 2009-2-24 07:51 PM 發表

呀~~~~我暈啦
今日返黎之前已經出左手落注
啊仙奴真係唔係咁想買  
見佢係咁和和和和和
但係最後都串左....
同埋 國米係佢帶之下 場場都有波入  2個前鋒唔洗 ...
一日未完場都唔知道賽果
可能我輸,你贏呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【歐聯16強心水】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。