<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇
返回列表 回復 發帖
原帖由 也媽嗲 於 2009-5-20 03:54 PM 發表

三連和
原帖由 也媽嗲 於 2009-5-20 03:56 PM 發表

d亞冠波好能假 米仔少掂為妙~~

我尋日刀買左5草川崎(-1) 卜街去夠胆0-2
亞冠波小弟唔掂啦

唔好意思  岩岩先返到 miss左六點場

六點半日本波心水  純推介

櫪木SC受讓平半

廣島三箭受讓平半
原帖由 二米 於 2009-5-20 06:08 PM 發表

亞冠波小弟唔掂啦

唔好意思  岩岩先返到 miss左六點場

六點半日本波心水  純推介

櫪木SC受讓平半

廣島三箭受讓平半
日乙我完全唔曉~~
從未買果
三箭我刀like 不果刀係買大穩陣d~~

大家嬴錢la
原帖由 也媽嗲 於 2009-5-20 06:17 PM 發表

日乙我完全唔曉~~
從未買果
三箭我刀like 不果刀係買大穩陣d~~

大家嬴錢la
櫪木SC受讓平半 (1:0) 中

廣島三箭受讓平半 (1:3) 炒

師兄眼光唔錯喔  成功開大

亞冠盃 大板飛腳主場 1:2 輸波  真係好彩冇買

20-05-2009    餘額 $2475.5  

過關 2x1   $200
馬模讓半球 [1.85]  x 國際體育會讓半球/一球 [1.94]

另推心水兩場

薩克達讓平手 [2.03]
里賈納受讓平手 [1.82]
woooo
20-05-2009    餘額 $2475.5  

過關 2x1   $200
馬模讓半球 [1.85] (0:0)  x 國際體育會讓半球/一球 [1.94] (2:1)

另推心水兩場

薩克達讓平手 [2.03] (1:1)走   最終加時2:1勝出
里賈納受讓平手 [1.82] (0:1)

$2475.5 - $200 = $2275.5
小弟今晚遲歸.. 出左兩場心水先。

21-05-2009 荷蘭甲組聯賽附加賽 20:30

飛燕諾  主WIN [1.52]  $100   主隊主場對賽往績贏哂
格羅寧根  主WIN [1.6]  $50   上回作客踢成3:3 返回主場睇高一線
原帖由 二米 於 2009-5-21 01:01 PM 發表
小弟今晚遲歸.. 出左兩場心水先。

飛燕諾  主WIN  [1.52]  $100   主隊主場對賽往績贏哂
格羅寧根  主WIN  [1.6]  $50   上回作客踢成3:3 返回主場睇高一線   ...
咁快刨定
熱到有d暈暈地
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-21 02:10 PM 發表

咁快刨定
熱到有d暈暈地
比飛燕諾玩謝了...

飛燕諾  主WIN [1.52]  $100   (0:4) 慘敗!
格羅寧根  主WIN [1.6]  $50   (4:0) 正路..

$2275.5 - $100 + $80 = $2255.5
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。