<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-6-10 01:45 AM 發表
都好有錢啦,都唔會食得飽,貴價唔飽
828係空中少爺, 邊個女經理唔比佢迷到......
一定會醒多隻燒鵝脾比佢嘆
原帖由 ktwu2007 於 2009-6-10 01:49 AM 發表

828係空中少爺, 邊個女經理唔比佢迷到......
一定會醒多隻燒鵝脾比佢嘆
係燒雞脾,kcf邊有鵝嫁
原帖由 gn00987333 於 2009-6-10 01:47 AM 發表
呢層就唔知啦,我冇啦啦做咩出旺角食
出到旺角去食牛腩河多
咁你係邊間食? 比個地址我
原帖由 gn00987333 於 2009-6-10 01:46 AM 發表
免費午餐
為左平,我係唔需要面子
我大佬仲好似打包一盒
正一笨L7~ 以為好L醒!~ 有後台撐住呀?!~ 我好L驚呀, 真係!~~
你咪L搞事添呀!~ 我o地真係耐你唔L何咖!~ 呀笨L7!~~

罷工呀!~ 我真係好L懷念你D濕鳩相呀!~ 快LD去堆田區發表喇!~ 我等L緊你咖!~~
唔L識分明星定模特兒呀!~ 問你老母喇!~ 不過睇你個L樣都係石頭爆出咖喇!~ 問乜L野呀!~
你個星?!~ 你個乜L野星呀?!~ 動物園大猩猩呀!~~
得閒就去動物園俾碌蕉佢食喇!~ 佢智商應該同你一樣咖喳!~ 食蕉啦!~ 狒狒!~

你班友又係既~ 雙打咪好囉!~ 玩乜鳩單打呀!~ 你估個個都咁L醒睇得明咖!~~
你o地顧下D低智商生物既感受先得架!~ 信唔L信我接L埋你班仆街丫喇!~~
我大L把後台撐住我!~ 使L驚你o地呀?!~~

記L住呢句可能係我死前比你o地最L後既忠告呀!!!~~

你條L樣可以再回魂~ 不過無論你打乜L野飛機~ 我都唔L理~  我都廢L時睇你呢隻濕鳩狒狒!!!~~
以後小心睇路呀!~ 契弟!~~~~

~~~原創散文未經許可不得轉載~~~

評分次數

• BOYDWAN

原帖由 ktwu2007 於 2009-6-10 01:52 AM 發表

咁你係邊間食? 比個地址我
係我屋企樓下附近
俾個地區你就得
沙田啊
原帖由 gn00987333 於 2009-6-10 01:55 AM 發表
係我屋企樓下附近
俾個地區你就得
沙田啊
咁遠...........
原帖由 ktwu2007 於 2009-6-10 01:58 AM 發表

咁遠...........
遠都唔駛dom春嫁
原帖由 toy828toy 於 2009-6-10 01:52 AM 發表

我大佬仲好似打包一盒
得唔得嫁
原帖由 gn00987333 於 2009-6-10 02:01 AM 發表
遠都唔駛dom春嫁
GN, 你同 22大哥熟唔熟......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。