<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-18 23:39 發表

no! 係真名
咁尼個英文名有無咩其他意思?
有!
嘍囉咁解~
原帖由 BOYDWAN 於 18/7/2009 23:39 發表

嘩~~~~
貨倉偷竊案

| TriTri  | 公仔動畫收集站 |               
http://www.26fun.com/bbs/thread-132698-3-1.html

原帖由 ktwu2007 於 2009-7-18 11:41 PM 發表

boy, 你同d舊菜講分手, 佢地有無比d 咁o奇反應你
佢而家鑽石級王老五
原帖由 kakeidevil 於 18/7/2009 23:37 發表

嘩......d名點讀
咩料呀你?!~~~~
原帖由 BOYDWAN 於 18/7/2009 23:37 發表

佢話我掛了............
.......佢電話~~~~
原帖由 自由神 於 18/7/2009 23:38 發表
Cher!我點知你會咁諗姐
..............係囉!~ 點解呢?!~~~
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-18 23:41 發表

boy, 你同d舊菜講分手, 佢地有無比d 咁o奇反應你
唔肯咖, 又生又死咁咖.......不過我真係堅持.
佢地到依家都唔承認同我分左手, 咁我都無辦法......
我當然當佢地係好好嘅朋友同紅顏知己, 但其他我真係唔諗lu~
佢地上嚟食飯探我, 我覺得同家人好友相聚咁, 無乜唔妥喎~
原帖由 勇勇 於 2009-7-18 11:24 PM 發表

已經決定唔打演武打繩池
銅錢多d架
繩池冇得報名架
你只要o係演武廳總排名打到no128以上,第日就會自動去繩池打
原帖由 coolala2005 於 2009-7-18 11:40 PM 發表
而家諗起都覺~~  幾10年都遇唔到咁既情況~~~~
擺明個風個次係玩膠蛙拉
原帖由 勇勇 於 2009-7-18 11:15 PM 發表

雙計打亂計劃
升lv快過升職
我就同你雙反
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。