<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 03:12 AM 發表
升招係用銅幣,黃金用法=禮劵
我知 ... 我指無晒禮劵
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 03:12 AM 發表
升招係用銅幣,黃金用法=禮劵
甘甘仲係半桶水

係喎 ~ 去咗書展未
原帖由 e_e 於 2009-7-24 03:15 AM 發表
我知 ... 我指無晒禮劵
標題:          暑假打工活動
日期:         2009-07-14

種類:

內文:        

老闆不加薪!麻吉加給你!!

老闆施壓不加薪!!上班不起勁! 武林英雄慰勞你,送你武林暑假打工零用金!讓你輕鬆玩無負擔!

活動範圍:武林英雄玩家

活動時間:7/15-9/15

發放條件:

1) 半個月內,累計完成日常任務數量在100-180,發放福利50%,即為1000
        禮券 + 25,000銅幣

2) 半個月內,累計完成日常任務數量在181-260,發放福利100%,即為2000
        禮券 + 50,000銅幣

3) 半個月內,累計完成日常任務數量在261以上,發放福利150%,即為3000
        禮券 + 75,000銅幣

活動內容:武林英雄全民福利,實行雙週薪制,半個月發放一次福利 (兩個月共四次)

注意事項:每半個月為單位,每月15號、30號總結算一次各玩家所完成之日常任務總數,

若達成任務數未達最低限制則不列入計算。

原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 03:05 AM 發表
爸爸咁快係競技場第3名
競技場頭10名可以見到高一個職位既人打
第1、2名上唔到

兩件lv 54 嘅喺度霸地盤
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 03:08 AM 發表
10:25:00           熟女玉婷           氣宗系           未開始           --
11:23:00         別碰我沒錢         破壞系         未開始         --

聽日打呢兩位
你就好拉 , 可以熟女砌
原帖由 ckyckk 於 2009-7-24 03:16 AM 發表

標題:          暑假打工活動
日期:         2009-07-14

種類:

內文:         

老闆不加薪!麻吉加給你!!

老闆施壓不加薪!!上班不起勁! 武林英雄慰勞你,送你武林暑假打工零用金!讓你輕鬆玩無負擔!

活動範圍:武林英雄玩家

活動 ...
過晒日期 .............
原帖由 ckyckk 於 2009-7-24 03:04 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

精英侍衛 捉到 侍衛統領 做奴

我不斷放完又捉捉完又放添
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:54 AM 發表

hahahahahaha~~~~
呢個死仔最賤~~~~~
賤得黎抵鍚啊嗎
原帖由 e_e 於 2009-7-24 03:26 AM 發表

過晒日期 .............
活動時間:7/15-9/15
原帖由 ckyckk 於 2009-7-24 03:14 AM 發表

我冇
我主力升玄斬 同 頂天武
兩行一齊升一定好緊水
何況玩稷下條 line 我又要執過啲數值
我鐵人黎嫁嗎,兩條line升哂都仲夠錢每日訓練
稷下真係睇身法加攻擊力,身法愈高,加既攻擊力愈多,稷下升頂既時候,只係+23,我依加仲用緊,因為依加+27
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。