<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 24-7-2009 21:48 發表
up咩呀你
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 09:47 PM 發表

仔仔, 我唔知我有乜可以教到你, 一直以來我所學嘅, 都唔係好嘅嘢.........
但係, 我嘅磨練同苦學比一般人為多.
人係有天聰之分, 但如果未經琢磨, 寶玉同鑽石始終都只係一舊碳啫; 所以我唯一可以對你講嘅係, 人唔 ...
嘩~又要mark 低
呢句我唔識嫁
原帖由 自由神 於 2009-7-24 21:49 發表
姐係唔歡迎我啦
頭先去左書展,無咩新書咁既
咁我以為你地去左食飯飲嘢吖嘛~
書展無新書?  聽聞淨係買波罅書都拎死人啦, 點會無喎???
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 09:47 PM 發表

仔仔, 我唔知我有乜可以教到你, 一直以來我所學嘅, 都唔係好嘅嘢.........
但係, 我嘅磨練同苦學比一般人為多.
人係有天聰之分, 但如果未經琢磨, 寶玉同鑽石始終都只係一舊碳啫; 所以我唯一可以對你講嘅係, 人唔 ...
唔緊要,爸爸既每句話,我都會記住,當有需要用到時,絕對對我有極大的幫助思考,而且,其實,學識邊有分好壞架,要分既都只係每個人用自己內心去分,好既要學,但壞既,奕無不學之理,好壞也需要學到,才會引起更大的創新空間
我呢個傻仔認得你做爸爸,我就冇條件接受你既所有野,好既壞既,已經唔重要,重要係爸爸既經歷,絕對獲益良多
原帖由 自由神 於 24-7-2009 21:49 發表
姐係唔歡迎我啦
頭先去左書展,無咩新書咁既
去書展唔搵埋我~
我要買某某寫真集,冇奶油同母親大人一齊買假 ……
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 09:54 PM 發表

書展無新書?  聽聞淨係買波罅書都拎死人啦, 點會無喎???
拎斷袋啊
原帖由 Edgar_Davids 於 2009-7-24 21:51 發表

即係衰嘢~
衰嘢~

PS: I don't know why 6 thumbs appear in your thread suddenly~~
我衰就全世界都知咖啦 , 你話我好我先驚呀~~~

P.S. UTO???   (unidentify thumb object)
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 09:54 PM 發表

唔係~原本傾都係星期六食
今日星期五姐

大佬呀...同女仔去,唔通o係度睇波罅書咩.....
原帖由 Edgar_Davids 於 2009-7-24 21:53 發表

都係未明
你唔係入左個波友網咩?
原帖由 Edgar_Davids 於 2009-7-24 09:56 PM 發表

去書展唔搵埋我~
我要買某某寫真集,冇奶油同母親大人一齊買假 ……
哈~下次早d出聲呀Ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。