<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-7-24 10:02 PM 發表
咁就無謂啦........
買本返去學 [ 健康性感 ] 都好啊
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 21:57 發表

我衰就全世界都知咖啦 , 你話我好我先驚呀~~~

P.S. UTO???   (unidentify thumb object)
你好~~ 你好咸濕~~

不明指公物體~~~
係咪呢,我打咁長做咩呢,搞到爸爸慢左回啦,真賤
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 10:03 PM 發表
仲呱呱嘈tim
咁咪幾好
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 21:58 發表

你唔係入左個波友網咩?
你講 BFF ?
原帖由 自由神 於 2009-7-24 10:06 PM 發表
咁咪幾好
呱~~呱呱呱呱~~~呱呱呱呱
原帖由 自由神 於 24-7-2009 21:59 發表
哈~下次早d出聲呀Ma
以為你唔得閒, 剩係 PM 左 GN 同 EQ~~~
原帖由 Edgar_Davids 於 2009-7-24 10:08 PM 發表

以為你唔得閒, 剩係 PM 左 GN 同 EQ~~~
哈哈,是但啦
同佢地去咪一樣好
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 22:00 發表

我上年都買左本賈曉晨cd連寫真啦
死火喇~~ 某某寫真冇喇今次~~
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 21:56 發表
唔緊要,爸爸既每句話,我都會記住,當有需要用到時,絕對對我有極大的幫助思考,而且,其實,學識邊有分好壞架,要分既都只係每個人用自己內心去分,好既要學,但壞既,奕無不學之理,好壞也需要學到,才會引起更大的創新空間: ...
呀仔, 你嘅忠誠我唔會懷疑.
講得啱, 好嘅要學, 壞嘅亦要學, 一切源於人心.
但如果成魔為魔, 要用魔心魔性助人, 就不易為了.......破滅之道用於建造, 耗盡心力之餘, 就算成功亦未必可以令人信服, 盡善盡美亦唔可能令人接受.
我嘅路相信你唔會行到, 我亦唔想你行.
所以你要向正途走.
光明嘅就算有瑕疵, 亦唔會太為意難以接納; 相反黑暗嘅就算更完美, 因為係肉眼睇唔到所以無人會接近.
道理要學, 但路向更要明確, 辛苦唔係一件壞事, 最緊要係識欣賞呢份辛苦.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。