<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010
返回列表 回復 發帖
我出到咁高價兌a.mill,將就下la,而且A.mill能否保持強勢系冇人知,我相信呢個系你想放佢既原因
Rated-R 發表於 2010-1-20 07:37 PM
但你換A.Mill做咩? 你已經放棄左D.W la bor...

我需要時間看看我新入既兩個PF/C系堅定流...
老實講,Delfino我吾會用, 我情願用R.Butler... 所以呢個offer對我來講都幾苛刻...

話時話﹐你應該用W.Ellington簽R.Butler翻來。今個week LAC 賽程好﹐ 加上可以有blk同3pt既SG真係好罕有。(Griffin提前收le拒上場時間有保證, 最近FG FT% 又吾錯)
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
但你換A.Mill做咩? 你已經放棄左D.W la bor...

我需要時間看看我新入既兩個PF/C系堅定流...
老實講,Delfino我吾會用, 我情願用R.Butler... 所以呢個offer對我來講都幾苛刻...

話時話﹐你應該用W.Ellington簽R. ...
Xtravagant 發表於 2010-1-20 07:49 PM
1.唔好話我講la,簽Butler番來幫到我win番2-3場我一定簽,但睇黎這些唔會成立
2.我唔知結構出現甚麼問題,應輸既分輸,應win既分又輸,即系點???我真系唔知
3.有半隊人系我唔識用既,而且我全冇想過用這些人,但Draft的不肯事件令這些人全出現在我處
1.唔好話我講la,簽Butler番來幫到我win番2-3場我一定簽,但睇黎這些唔會成立
2.我唔知結構出現甚麼問題,應輸既分輸,應win既分又輸,即系點???我真系唔知
3.有半隊人系我唔識用既,而且我全冇想過用這些人,但Draft的不 ...
Rated-R 發表於 2010-1-20 08:17 PM
平時自己 3pt+stl+blk 是否多過或少過TO?

以我隊波為例3pt+stl+blk : TO 系 大概1.5 以上 - 算吾錯。如果你係 < 1.0 (即TO仲多過3pt,stl, blk加埋。)﹐ 吾駛講﹐一定係輸多贏少。

再加上FG% FT% 吾穩定咪會o甘lor...

所以先問你簽A.Mill來做咩... 拒D 3pt, Stl, Blk 真係廢到無論﹐ 好在我有其他人搭夠
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150

以我隊波為例3pt+stl+blk : TO 系 大概1.5 以上 - 算吾錯。如果你係 < 1.0 (即TO仲多過3pt,stl, blk加埋。)﹐ 吾駛講﹐一定係輸多贏少。

再加上FG% FT% 吾穩定咪會o甘lo ...
Xtravagant 發表於 2010-1-20 08:32 PM
我只系冇好player演我既劇目
J.J,Duncan,Haywood,Perkins,West,Besley之外還有誰能可依靠?????
冇,一個都冇

再加上FG% FT% 吾穩定咪會o甘lo ...
Xtravagant 發表於 2010-1-20 08:32 PM
我低過1.0
TO實在高到傻-0-, 贏過一次TO咋- -
加上Blk太弱
我低過1.0
TO實在高到傻-0-, 贏過一次TO咋- -
加上Blk太弱
eqhigh 發表於 2010-1-20 09:14 PM
1.374

其實邊有得咁計, 以前試過特登整隊high to o既波都嬴
我只系冇好player演我既劇目
J.J,Duncan,Haywood,Perkins,West,Besley之外還有誰能可依靠?????
冇,一個都冇
Rated-R 發表於 2010-1-20 08:39 PM
should ride Delfino until he cools down...

should ride Delfino until he cools down...
Xtravagant 發表於 2010-1-21 05:45 PM
對你個offer都有興趣。 但用K-Mart我覺得吾直.如果S.Battier還在我會用他和你交換。

另外, 單1 v 1 有咩吾妥? 教練話A.Miller現在已經系球隊必然正選。。。

對你個offer都有興趣。 但用K-Mart我覺得吾直.如果S.Battier還在我會用他和你交換。

另外, 單1 v 1 有咩吾妥? 教練話A.Miller現在已經系球隊必然正選。。。 ...
Xtravagant 發表於 2010-1-22 11:31 AM
如果只系Battier咁我用番自己件野好過,因為你只系用Battier換Hirich,我換仲要蝕Fg%+Post比你
而且K-mart同我件野系同一級別
你個trade我唔換都冇乜唔妥
eqhigh... 你有6個C仲想要C
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。