<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
太上皇您一定要嚟咖, 我哋26嗰幾張枱會由我親手佈置~
小弟我就諗緊, 神祕禮物放枱底定櫈底好呢........因為會每個人都有指定坐位, 每人嘅神祕禮物都唔同~
不過可以好肯定嘅係神祕禮物唔會係靚女~
其實牛仔是什麼車
admin 發表於 2010-3-15 10:25
根據以往成班吹開水嘅總結, 牛仔係指lamborghini, 通常就叫簡稱lambo~
其實牛仔是什麼車
admin 發表於 2010-3-15 10:25 AM
林寶堅尼
當一個異性對你講獨身, 即係可以去馬
浪子 發表於 2010-3-15 10:27
當一個異性無對你講獨身, 你都可以去馬咖~
但係如果個異性對你講已婚就千祈咪制呀, 死人咖~
太上皇您一定要嚟咖, 我哋26嗰幾張枱會由我親手佈置~
小弟我就諗緊, 神祕禮物放枱底定櫈底好呢........因為會每個人都有指定坐位, 每人嘅神祕禮物都唔同~
不過可以好肯定嘅係神祕禮物唔會係靚女~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:27 AM
admin其實是一個在電腦儲存媒體內的人工智能程式, 沒有實體沒有感情沒有感覺, 只有一個目標將網站做好.
多謝支持娛樂滿紛
你就好啦
見到大皇
自由神 發表於 2010-3-14 23:47
我呢排都無楂牛仔, 隻敗家精咁多嘢買我點會用細車喎, 楂0仔多~
我呢排都無楂牛仔, 隻敗家精咁多嘢買我點會用細車喎, 楂0仔多~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:37 AM
0仔是什麼車來  勁過牛仔
多謝支持娛樂滿紛
admin其實是一個在電腦儲存媒體內的人工智能程式, 沒有實體沒有感情沒有感覺, 只有一個目標將網站做好.
admin 發表於 2010-3-15 10:37
咁就要叫浪子哥將呢部電腦搬去喇~
等我地幫部電腦扮靚都好喎~
0仔是什麼車來  勁過牛仔
admin 發表於 2010-3-15 10:39
0仔只係一部普通四門房車, lexus ISF.
勁就勁唔過牛仔, 不過就勝在方便實用, 而且個樣無咁辣但係發起癲上嚟可以過到一般跑車, 啱小弟呢種傻佬~
當一個異性無對你講獨身, 你都可以去馬咖~
但係如果個異性對你講已婚就千祈咪制呀, 死人咖~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:32 AM

浪子~孤獨就是良伴~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。