<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!. a9 C2 n7 f& h1 Q6 |
goodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
0 j: {$ m0 C- t6 N
0 U# x( h% q0 y1 C/ o! B

6 [# o7 w, u& e) l點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
  g8 X# I. h' s# ]# Q我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢!
0 t- W% }" ?" O9 V8 C( s% w我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩? 5 q" l" L! N# ]# {: j) ~; e* N
本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~
0 P* ~# |) x: \* _4 @' a不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   
, X/ z. L+ s4 X如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~

& M. Y( J, N$ I9 P6 ^) W; Rd228216 發表於 2010-6-28 15:29
; g( C+ V/ s; j8 v; K4 u4 H

) w) v4 G0 O' Q- e/ g0 d$ x. I* t, Z3 g/ E8 k
真快反應, 一回就咁快見到~
  {# T% C+ V8 [4 n' m' z
: T; o1 W& U( o- \# @

# o& u& p2 ~4 v  N, Q真快反應, 一回就咁快見到~
! l0 N, b9 O- MBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
當然& k, E: K, q; o  K. H: x# E
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
: ?; h7 |" L" L5 w% D* j" M
) N" K/ Z1 _  Y, o2 w讚你一句就孔雀開屏~

* r  b; w$ E5 {
$ `+ @& g" O  n4 X讚你一句就孔雀開屏~
4 q1 V3 U4 j+ `7 u7 _8 O0 yBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   ) T( I6 ~6 h1 y$ l, ]* H
失去自由邪神回歸
$ {$ o) J2 ^+ B9 U, G; w/ N$ h* E
! y4 [" e! _/ |* m9 R+ b

0 U- g0 F- H' W6 ]$ P點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? 9 ~' {& ^* F! E: K/ a
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...& R, u2 a7 ?' D- F
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...
5 H- p; o6 [1 B) _goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
失去自由邪神回歸
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar3 C9 ^$ I- {2 a4 u4 \6 j
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…" c+ b; J/ ]' f+ p# x8 c! B
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
2 f% k3 K8 X! E8 F9 F" P: r/ UI'm 自由神 Ar
失去自由邪神回歸
, e6 ?5 q; E$ T+ B$ p# HI'm 自由神 Ar
! s  s' s3 {* B- T大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。