<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!8 O" t6 }; n+ H$ s% @5 ?
goodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
; y& S+ f3 O4 H! l- }/ b) O; @
  Y# ~: H2 m+ Z2 T7 k& O5 r

6 a9 u8 G% L+ g- ~/ i5 {點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
+ P+ T7 O! d: }% [我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! 7 e8 P% A3 ?/ u. ?* a2 Y3 ~
我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩?
1 \6 n7 W6 |5 }) P% j本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~
; z- l( W: ]4 @$ Q$ o不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   
9 B5 a: M  d( l" L如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~

7 ?* L9 I6 S% `; M" jd228216 發表於 2010-6-28 15:29
" w" W9 O9 J2 `# T
! ]/ t; d; V4 A. t6 u
% E. r  G" L; ^: ~+ @) h& Q( l3 ?1 d
真快反應, 一回就咁快見到~
! ?' f; }- `  f- \
6 j* C7 F$ F* H* z, G; Q

( P( E- O' x' w1 |( m% P& K0 c3 ?% W- @+ o真快反應, 一回就咁快見到~
$ p6 W3 N' `0 I* l  UBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
當然6 ]8 w: t0 \$ F6 t& I& v- [
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
* m: m. o) Z- N- V, v& Z

! H& v; A7 n4 p% ~+ D- W讚你一句就孔雀開屏~

: U9 f, @8 Z+ A0 |+ z
; J* k, ]* T/ `( g讚你一句就孔雀開屏~
, I) }- a; p6 c4 {, iBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   6 n2 m) n7 d: N& e8 L  i
失去自由邪神回歸
0 ]9 a, C' C5 q3 ?. p4 m6 n
" P# u" Y8 o; J- a8 K
8 I! e4 l0 z7 M* u" e+ q點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
8 ~- [2 B2 ~3 A& _$ ^: \3 q! ~我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...
  m1 H* t& `2 l7 f3 H4 F, FBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...; t. m! q) S# \
goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
失去自由邪神回歸
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar/ Z, A) @4 |& |# o8 n
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
' h2 B! J+ a% D: |: `5 W$ Fgoodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
' k+ G4 O8 J! E1 ?7 O' h
I'm 自由神 Ar
失去自由邪神回歸
% ^* O9 ^7 g  W. s& |- jI'm 自由神 Ar
* J; y' h& W/ M- Z大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。