<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!% n/ s1 E, I% Q3 h/ H: [7 {4 Q9 r
goodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
/ c+ s. s6 |+ L/ F- p; A
# ?( K/ P: ?' a# Y/ o. ~9 V& F

5 F( p0 X3 ^0 t點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
% X  c; K# r  [( z; [) a$ b& B6 X1 {我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢!
0 Q0 L3 o# @% `) \9 P& u( I我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩? 3 A/ Q  J! r  c: ?3 {
本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~
+ B2 O' F- {% R( Y& [, t% u0 M不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   - K1 [" e' a/ Y4 q
如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~
" u9 k# X8 n- Y1 k! n& P0 `" D3 g( Y+ |3 g- x  @3 h

. l% p3 p$ o) K真快反應, 一回就咁快見到~
0 `+ }) v# Y* @( T8 d% v' A

" [2 D8 t$ f- t4 l4 P- q
* b/ y' W8 ^# P$ j! b5 N真快反應, 一回就咁快見到~2 y; W- R! [7 p) e
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
當然$ Y' e6 w- a. v6 E( z. \% v1 k
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
" L# M' a6 U( p- }& ]" S$ Y0 D
: ~; J; i+ @7 S
讚你一句就孔雀開屏~

( X$ \$ W) A+ E  I7 m- a
  D5 M$ l  |, d, V讚你一句就孔雀開屏~; M8 Z# S! M. u7 G0 |
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   3 k$ f9 L5 N4 n6 D+ @
失去自由邪神回歸
% Z9 p, _4 p: j% d$ ^- j0 M

# F' J% F: [, c& W6 Z/ H
+ ]  x  ]" k% j/ A點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? 8 t! d5 Z. b, c6 P
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...
7 W. M. }& \0 v) `BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...! ^! Z; O1 m: T* [
goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
失去自由邪神回歸
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar, K$ R* E( G" l, I$ ?4 l. v$ U
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
5 w' x  x, k( p6 k* c- {goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
. I- E! y- l8 D2 Y+ w, U+ n1 u5 g% X0 Q
I'm 自由神 Ar
失去自由邪神回歸
: Q# F! E, N2 w. ~9 R
I'm 自由神 Ar
  R5 {, f4 i! |; K. i8 L: T大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。