<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
我上海紧呀,七月十号晚先番香港% C5 E2 P& t" G$ a( N9 N
上到黎做左组长,谂住做番个好人
4 F  u2 I' D" s7 f+ Y. i& m睇住七个女仔,两个男仔
$ |$ I& s& c3 x" ?都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
1 T: J4 o0 {; B- |' ~4 e惊佢地思乡同惊佢地唔开心) t! ~6 A4 U8 [% `
点知过左十日就出事" u" f; p9 T7 ?& H! e& O9 u- \
组入面有两个女仔话我对某 ..." U" t# E* H4 ?8 }# A& {
大邪神 發表於 2010-6-28 22:39
3 `" ]5 }& s. Q2 {
8 F% U7 z/ k& A( F% j. x4 n+ o

- D7 a  x6 w+ R1 m4 _, f唉............重係未進化~- W( w! Y0 E* P4 V& r( C
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛./ C1 J  E: V/ w* s/ _
因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~+ w; j, T" {8 w$ f1 q
有時侯, 唔需要亦唔好做太多, 就算識都唔好, 因為對方受唔受落係另一個問題, 多得滯就too over 喇~. r' ]8 j) B8 e  y
呢d 場合, 要嘅唔係細心, 係leadership.   you got the wrong direction and bring you to a wrong position, brother.
( C$ i6 Q, H% u" z; n
0 n1 S2 G$ \( l" b: s2 Z1 j* U- Hanyway, 唔緊要啦, 跟住嘅時間做番自己就得喇~6 ]6 O3 `1 d4 _1 u4 P% {' Y
/ u4 C$ Z0 u6 Q( T) u
(我地賢哥做大事吖嘛, 就梗係瀨大嘢啦~~~~ hahahahahahahaha~~~  )
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z* |8 z* Z' N5 ]+ J
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
1 t" |" J/ D+ \- a
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!+ {+ E( `* W, t2 l. v/ Q7 b
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
- M# n! _4 o0 a4 t2 c# E, F6 o; g9 t
9 U9 B& w/ @# O- I2 y) F' G7 _+ p
: ^2 a& o: |7 F! G% b8 g唉............重係未進化~# b3 t0 k+ q* g! `! K* X, k
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
5 ~) R  k' z8 Q4 F4 o! x9 q因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: ...
) Y3 q7 c) s+ m; EBOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:03 PM
未進化
/ E7 P1 w$ w, h2 B
9 `1 c6 \7 Z7 v8 \/ n) S我做番自己,佢地就知死) X' u( ?6 ~1 `3 {8 Y5 V
哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!& \7 |6 y) J: n# S, Y6 c1 d& u
我諗真係做多左: |$ ~9 J0 Q9 q' X. J
我的確無義務對佢地咁好; o1 E' ^' \" v# C
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟
# F5 V& q- u$ x/ I' i. m8 J本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地做$ C9 R, B# L$ y* C/ r
萬萬估唔到,個結果會變成咁& `& N) F' a* ?" j' Y( D. C/ P

1 G4 s  Q  L, s9 Y2 v- \我諗我要重新學下點樣做番一個高效領袖先得。
失去自由邪神回歸
3 |1 I/ y( q/ V' S- @+ x! C) `
我擔心佢地安全多D
) A" ?! v1 C" d. b+ P+ R: K大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
. `! g9 d- Y2 Y" `5 c/ b* F7 ?' X  I

; ^, A! ~/ X' i. }* j我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
" k/ P" p. w$ \% HBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:55 PM
' z& L( ~( ?/ l8 W$ x

8 s* Q% s& J3 q  j: B- m) G好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
番到香港又無官一生輕
+ ~5 C! j9 ?2 ~0 W( A3 H# E. H% y講真,我幾中意帶住一班人" ^* l8 i. v3 k4 e1 b
至少佢地無人思鄉,又無人叫走
2 k' E5 i! R2 ~5 z1 X  O雖然佢地工人唔中意我,不過我對佢地問心無愧3 r$ L+ c) i' B( @

/ S1 Q7 E* T# s$ R我唔係一個好領袖,因為我對靚組員特別好嫁XD
失去自由邪神回歸
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!3 H# I4 |/ d$ s: _
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:12 PM
無奈
失去自由邪神回歸
無奈
( V6 i% I; d; O  K4 V: F大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z
4 [& H3 e1 `1 [# U至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!2 i, A- l* N' Z* @
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!, Z3 @5 M$ z' l% B
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:07
, t+ F  t. D# W1 i) T: z' b% ?

' k+ t. _% L2 S/ x
( p5 L+ A$ F9 Z- h唔駛三五七年咁誇張吓話??! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫, 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖~  . ~$ i+ u: U& f# u3 w, J- H
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? # ?1 O; V7 ]9 a& T0 O( B4 N) A
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟, 最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~4 P$ j( n" M- U5 k) ^2 M, _
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇........... 0 H8 Z* T0 b! V# w: K" i
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )
未進化
; L. u2 I% N% ?+ |$ T+ c6 H0 y8 ?. k2 w
我做番自己,佢地就知死
7 Y4 Q' k+ h/ ?哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!$ U" l' L2 O; I- g: I
我諗真係做多左+ U, \7 h) }& {  n
我的確無義務對佢地咁好
2 I* u6 L5 V4 \, u0 \- E我又係人生路不熟,你又係人生路不熟2 Y1 v9 C/ E4 _$ I
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地 ...% M, c, P3 J1 H, _0 A
大邪神 發表於 2010-6-28 23:10
; H$ l8 w" X; q4 t& a* ]

9 O4 P8 k$ H2 U4 r9 o6 b& D( f' V5 a  G9 K
"適.可.而.止"
/ N; ^0 Q7 a1 x- Y7 j* s記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。