<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
! h7 V. y% L+ ~) d; n" U$ F+ c  e& b( [9 _
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
' z' C, D& l- c3 C* Z9 {ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
/ X: ^- e9 F; s$ j. ^1 W

: h% X+ I# _, W& \0 K
% V# k" D: |# x石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]
9 n4 ?3 f9 S& P" T. N- Q& w唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o. B* v: j# R/ n3 Z3 ~
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
& w- V) W1 I# t
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i) T9 o( s; a) y" S
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖.
9 k8 a0 g$ e4 C我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM
) Y1 V" x  p: n8 Y& K唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...3 L4 k- b7 q' C, N4 R
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
  Q, e% E) N, m. w* N
  N" Z3 X& v; S0 ~& k3 l( U/ }0 E3 x係咪去剛比亞
* E& {) e: o, ~; s7 C' b# v& e( {. {3 a7 q- t2 W9 Z
係咪去剛比亞
1 |% ?3 J  S5 v3 kktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM# H  S% J) Q# Y& H, c
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
4 l  N4 E- a2 P5 a您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
8 c1 C  d$ M, h
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
; C% l; R6 \! m0 c; c" r您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. ( T) i$ R$ p% \5 g
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!2 C9 S6 t: x0 X0 R* t
goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
. Q1 E3 l2 G& ^* z

& x- ?- E1 G7 M# V7 ]完全明白了% R3 [' ?, e2 d# \. N# c9 X
咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~5 ~3 j9 E) e: o; K* A3 m' }
放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.
- G0 L& U: M" V8 V無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.4 D8 I2 U, r0 q7 A' y# C
ruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.
$ R# d  n  K* P我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
3 ^' G: U3 q: n: W. M( K1 R( ^% B' S! X. e* a# u1 m) E
係咪去剛比亞! g* |6 b& G6 s6 n1 h* }+ f
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
( I# _- D2 J/ y& L/ K! Y0 u
8 i% B/ p$ Q3 H, ~+ f3 N! b如果係就真係去搵巫醫咯~' v1 p7 i3 X# w0 }8 K, ?, x
聽日見喇老友記~
; ~* S8 c" c: K7 \- y( e
0 t$ F  ]! K% O! W
; w6 \8 ]+ W+ X
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~8 b  T6 O2 e5 e7 \0 }& {. ]
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~. w/ w6 t& U* [% O
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
點解全部人走晒過嚟
點解全部人走晒過嚟
2 G! M5 a* U" q; L9 i奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
點解全部人走晒過嚟
, K# n) g" x; w9 `( F6 R3 K* u奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
* W+ V8 v. V8 P+ ]  O% ~
  a' k  G# |, e. a  r
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
* A+ K. [$ c) |2 O+ x7 ~# {+ N, q3 ~! ^" I- M

- p9 [0 B* J. P( z' z( l不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。