<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
' ^" u! Z+ {6 ~  E3 W7 M/ y: q0 A  ?" l4 g# T
( c0 X: g  S: N8 s! m( b/ L# ?
"適.可.而.止"
6 n2 c$ @4 E- C3 b. C; `2 ]: R/ J記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~) B8 d; h7 L% Q9 _( Q
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
) f; @2 q8 A3 W( i老實講呀哥~
$ q+ |: ?4 n# A% H2 V; E我當日收到order做組長;
- P, S2 S. Y1 ]2 ~只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦0 e' }5 e% |' |" H

. i5 }# n3 O9 G- K但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次
1 I1 _6 G+ X% l  l9 F. l2 q' i最後結果竟然系會令我如此傷心
' h: V5 n6 G( C2 t我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺
+ i/ f7 E  _/ P% q我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的
- r5 R7 `3 q# t% i她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
0 N. Y8 q& Q% p0 O& @0 l回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機
/ r0 B7 ?3 q$ U到那一刻,我就算是功成身退6 g  f# I9 a" n$ c

8 Y5 m" P. }$ l5 m7 |2 j3 J而我就算是生日前的那幾個小時前回香港8 }. M% P; M/ i3 P: e3 o
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去
& w3 c5 M. _7 v+ [# E也許這就是我的Problem3 \/ }5 @* m, v, v
永遠別人都認為我付出的好是應該的
& N5 c8 r: k- y- x& W" N* ?6 g$ [% O是我人不好還是我不懂做人呢?$ S0 I2 |1 R! r" t( O$ r  E
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多
* {0 L* P: b" C
' w  d+ l1 n% k. v1 Z" `面對她們我也感到很累
) T( m! g# J8 H1 w/ {- K為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟
, V; h3 @9 F3 _, K! G奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
6 n4 A% Y* S4 ^! ?; l5 O9 m8 l, _- U. O* i
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
& L9 U& I/ G7 T4 b. U! _, v9 b2 S8 d5 s, c) x& z# X2 j
7 m9 ^' L( U$ G0 \% \2 D; ~
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水 ' ^2 B' c5 X0 F  M0 `
Tu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t3 k, B2 S) R) w% B+ k1 z0 _
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
6 W) _0 v9 E8 T/ O只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!
- _. {$ [" ]# D6 D但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!0 o. U" h" p. C8 S
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!
5 u$ u& r/ {! P3 G( ^6 _我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖
6 f9 @( W, g1 x+ Z我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!
6 D4 s% ^0 E# a* v$ Y! q1 Z' j她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!* i$ U% I6 m! K' ]5 ]% l
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!' ~6 w) A% Z, o, ~$ \9 L
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!# f* Y  ?7 v0 L$ p" {
4 E- N% g# t
( n9 v8 H5 x* k( P而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!
4 V7 t# Z7 ?- \6 W0 I- O1 g我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!- T: f) Z# E1 Z" T- g* L% }% w/ A
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!
- l+ I+ X6 j' F永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!
/ j% q* \+ k2 l) S& m- p, w
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!
% n! B* T  D# A太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!
$ w* K9 h8 G6 K' j, I
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!  [& n  A# X; x
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得3 e- U( N% J; g. Y' a1 {
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!
) `3 N$ I- P% z% h$ t$ l- k, \生日是邊日呀﹖
本帖最後由 大邪神 於 2010-6-29 11:00 PM 編輯 8 g2 R. M) D7 w3 ]$ i4 t2 S

8 F# s) d4 X  K8 s: Z
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
" h. Q- ^. ?3 y7 ?1 [' }9 i+ R我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!9 [( ]% e# @  R! V
只知要令大家都不思鄉、安全, ...
% L7 ~( a# W7 }: W4 Ygoodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c- x& |3 T: O; M0 Q1 r
我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
8 t& V7 i1 U& j+ R只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?$ I( q' P3 Y/ _& F. p. q
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。4 o$ b+ a$ S4 o' t
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a
! E& W# ]3 D5 ?5 P: i我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。
; G$ U! e% b3 v1 T. h$ i我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我!
  ~6 g% j. y0 M" Q3 X6 P
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!9 `6 W, O( K! H7 j
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g
) i4 a( N2 |7 S* j1 z而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!
5 q2 Y& j  w5 H我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O
& V/ \* H  z" }+ g9 P永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲! - t  }: c& c6 r, x% Z; R8 P, [
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b
; a. A) `0 n  u2 F, ]: P: \為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p
- o- {6 ~5 S4 A- h8 S( d真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢
3 p' E5 O& T* g生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c1 ?0 R  n3 Y, n" V/ k1 g
我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
1 H( d$ b! N% I只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...
* b6 B% ^% J* A- o/ I$ c大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖" K' z( O- Z- t( w& Z; E/ R% ?) d9 I
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-6-29 11:29 PM 編輯 9 m6 q6 A: E( ?, h0 k; z; B% h9 g
+ \& ^* L# g5 b4 U- m
你無心肝先會唔知嫁炸9 X+ l8 H+ n! v1 b# _
大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖
- o# A7 y" H, P% ngoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。