<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
0 e! m6 W  L* d- x

7 m' L) Q8 Z- {0 v5 I( r+ G! F7 Q0 r8 `1 A2 a
"適.可.而.止"
" k6 I# E2 I* q  k! p' e記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
, L7 I) T' ^, e7 x) T+ zBOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
- a# I1 t7 ]; {6 _( Q' t3 j. }
老實講呀哥~
- F4 i" b" L0 t" g3 Y; Q; M我當日收到order做組長;, H2 l& n3 ]% l+ Z
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦
0 {/ k& h6 c1 i9 W2 |( o( j; P9 T2 w4 a% m6 ]$ b, O: k
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次2 ^" }1 J! l( b- K; `# F# S. P
最後結果竟然系會令我如此傷心
, S% w) t0 a# |8 z( F9 }! m我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺
2 v4 y. |  J1 D我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的0 z( ?0 |- N% c' Y  x. j/ O) x% Q
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
% o" Y' L* J3 X回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機# J$ W/ D8 j/ S2 f6 M' t, R
到那一刻,我就算是功成身退% ?$ M" f. `2 d6 B' M

|# N5 e& x( C/ G9 Z/ x4 {0 B而我就算是生日前的那幾個小時前回香港
0 n7 h2 i5 E/ F" K- }我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去6 \$ [( R, F6 u% N6 ]. W( D; ^
也許這就是我的Problem
: K& V  n* M/ p8 u, `永遠別人都認為我付出的好是應該的
; n, d7 |) M; `9 ~  z是我人不好還是我不懂做人呢?+ \: Q8 A7 W. m1 t8 [$ U* k; A
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多
* ^8 _: _/ V+ a- O2 O# @8 y& z& F4 H( e5 n# g" H
面對她們我也感到很累- B3 x! e2 n! W
為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟
+ Q, p, o6 V$ L: `奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
, V  r0 }4 k# {

% b7 g) y' N8 Q) Q% h- P4 X$ _可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
1 y, M( W3 {" u% e! {' A9 v( l" ?# p/ c1 ~. f/ J/ {
" `( K, o& m% L( K# ?& a6 B
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水 ( Z1 p& v8 e- h
Tu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
' d6 C, W. R$ z+ m: j我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
- N+ |5 y$ Q/ u, X& C只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!; C9 j* F3 P& r1 P- ^- u) y
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!
1 ~* W8 _/ p  G6 J最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!8 e+ y& J' l6 m0 q4 a
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖0 H% z% F. j% G9 J5 K) }
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!1 g( J, v1 \7 }9 o
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!9 u; }9 ^2 T5 I4 R1 P9 k
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!) H2 h5 H& ?' m) j8 e. v4 S% I
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!
; o8 X  n! U6 k* F+ S7 @, S
4 E- N% g# t
0 W' V! s" m3 P8 @. m& A+ f$ J而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!  t3 q5 s* ^" y  I& g+ N
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!- U7 Z2 G0 K" {( v9 ~( ^( w
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!1 D3 p7 Q( `) o4 C: w0 ^; K
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!  }8 i( J5 P, o2 a
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!" l- ^, s/ z: r2 {3 T
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!! X9 X3 ^# r1 H8 c* ^
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!
1 \! \; {- n' S, m& @4 r為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得
$ {# ]+ [" D( l& s1 |4 b真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!' ?( n8 R; W' [- c4 n, d0 G6 t
生日是邊日呀﹖
本帖最後由 大邪神 於 2010-6-29 11:00 PM 編輯 ( y" a4 Z; F4 p% H. X1 v# J
, K* h: f; _: N/ r
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
" y5 S7 k; e3 g) v我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
  s* t2 b1 @' a: l  D3 u" Q3 i) A只知要令大家都不思鄉、安全, ...
3 \- T$ d- k; R4 l0 G, Dgoodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
& A. u6 ]- T, {9 y% d& _8 y我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
4 r1 S  h1 j# c4 g只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?
8 v! I3 y8 ]2 n+ s2 U但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。- ^+ g5 _" d$ `% r' u4 k6 `
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a
& H& q+ k9 ?# G+ w我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。
; o$ n8 V+ r: T" O* {6 L/ |/ A& m0 _3 J我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我! * ~9 e  s: E( i, S) B: x
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!3 c/ g6 A! E7 H) H& c
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g6 r( U0 w+ e; t7 L2 G7 X
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!
8 n6 \6 D1 r4 _1 m$ D我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O1 ?2 _" |- a$ k
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲!
; O0 W. d5 i9 O/ P( Y- U: J
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b& {" g$ A! a: T0 Y
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p5 k7 P' L0 A' p8 ]$ f
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢
5 L7 z2 p: R0 Q" A+ r" A! O0 o生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
3 \5 a( A/ E& h+ @4 E我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!% p! ^, U  `" N- `; K
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...
- R  {# K' u3 K  s8 Z  n6 y# a0 c大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖3 q: {  M: b, I9 Q  E
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
! V' m; w3 Q9 }% ]$ X! X  b+ r* h+ o' v" W% f  r* i
你無心肝先會唔知嫁炸- G+ X! p2 \7 K6 a1 ^1 ~  U
大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖
9 z  u7 _( K- O3 ]9 N; b- mgoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。