<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
1 ^% h9 E! {! K* o8 X! h- O7 @& ~+ [2 z) `
! o0 E0 q9 t& b; P
"適.可.而.止"! D- G9 ~2 ?8 \7 l# {5 H+ x$ K% m
記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~$ T* T" Y$ N) E6 y
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
* }) G. {. s  \8 I( d+ ^4 C2 N& Y老實講呀哥~7 R( z4 R0 N: o$ |4 N3 o- l
我當日收到order做組長;
- r0 p8 D  ^9 O, t只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦
4 K6 [5 N2 O1 K9 A6 p
% x6 V0 Q3 a+ m/ I9 H9 F4 O但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次
0 I+ x' x$ l" o; u最後結果竟然系會令我如此傷心
6 v& W3 Q* ]8 Y: Y3 b我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺4 j( E7 |1 i5 ~4 H$ r  {% K
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的- B( c' V3 E* {, ]
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
/ H9 n& S5 L0 h9 t回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機5 V# |% y; D8 ~: U5 i
到那一刻,我就算是功成身退8 t+ z' O# E4 T) k! e0 `" b& ~
0 {4 m: H# g3 f( g# w
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港
- a$ g  I4 P1 N7 B. y. D我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去
( w9 C, t6 {/ Q3 e也許這就是我的Problem2 |( _6 W5 V+ p  C% T! a  ~( D
永遠別人都認為我付出的好是應該的
7 d) ~  k( n, C/ M. U; s5 H9 \是我人不好還是我不懂做人呢?, [5 Y9 b& a$ z  f6 |0 _
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多
7 F) s- C' j% g* ]7 x  y+ A! t. P: f4 f" v
面對她們我也感到很累
& @7 h# h1 d$ t, M為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟
# q) j; X! K& H奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
1 v$ r1 h! {. S; F0 I  M
! T4 w% p, |" k  J8 n5 c
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康 " ]  ]% H* Z& z5 u
2 p2 v- J9 a/ h  ^. }

, S# J! P* R5 R不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
$ z& a: T8 h3 G. F% L" ?0 ^& F1 MTu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t/ X4 z; l) t9 t3 Y9 B* g
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!' \) M( z* Y3 G$ Z0 }6 z7 h3 @" {
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!7 h6 p6 Y7 n5 z$ k8 e# p- I
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!
7 p0 i" z! C/ q, `& _7 G/ T最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!6 i1 H& Y0 L9 g4 D
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖
9 D$ z" |6 A% Y# |我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!# p& E% |& C& e) v5 ], r( z
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!
+ k0 `9 J: D0 Y. R( l回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!
. @: g$ B; \; d4 W; c到那一刻,我就算是功成身退!事實係!7 A& w& G6 V) y0 F# \3 [
4 E- N% g# t  \& b0 C+ g. c7 k9 K3 P
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!- I9 F7 o0 z) Q
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!% K2 D& _" ?( H3 s
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!# V" A" S: J" e0 v/ z
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!
9 w2 h7 N; n/ g) L2 f/ ^1 V3 h
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!4 J( C( i  C$ z( K
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!
9 R* I( `9 X: a' B  E/ m/ a
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!5 L+ H$ _. S8 g+ j1 G& X: x/ T) W
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得
! C- d, O9 l" i- r/ t真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!
# a. n2 `2 q7 e  K+ F& z* {生日是邊日呀﹖
6 @; B  [+ b: V8 u/ n2 [+ S6 }0 `( L- m
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
/ r! }! M" P& `) o) U3 V# b, t# a1 A我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
7 F6 M9 o, V: K* N5 f" h; l只知要令大家都不思鄉、安全, ...0 r# H2 \! Z9 `; r" h" G7 P- n# B; n
goodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
7 s3 [  t" z0 G我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!" M$ w  K! R. _: r& t
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?/ n, _, F& w! m& o
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。
! h; T7 s" y5 l# h( ^最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a
( T0 U7 d1 C: d我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。- B$ X5 R9 B& N) j% |( \
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我! , P, {0 z5 S1 X. c4 ^
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!3 E# q' P" @& z" E  N! z
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g
$ |$ ?( T* i" a1 s" _而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!# P% a. x, J% V' ]
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O
, n2 d: u8 \5 Q永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲! 0 h8 ^2 r" {- Y% S6 S6 P
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b
$ z. I/ E! o6 Q  n9 T3 G4 u為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p
" F) s5 F- R. A  B" K4 T% R真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢
' v6 d$ g: g+ r$ K0 N3 M生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
& U- `* s' M  H( h/ B我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
4 Q' a+ z# D% W1 I7 Y6 C只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 .... c% P2 c  B0 B8 L; x" H$ Q4 O6 w" \
大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖9 s/ J9 |& ]* Z
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-6-29 11:29 PM 編輯 # ]8 j5 g. l8 h
5 k" A0 ^6 g- Q9 C1 d$ x4 t  o
你無心肝先會唔知嫁炸$ W! |. B! Q7 r5 `: f! H8 o  ^
大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖% t, c, y: t3 P* P- v) h: }) c
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。