<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
咁樣做乜呀﹖
無人叫你亂找喎!你可以認真找架!
; S3 L# o. j; C& W' ggoodnicelady 發表於 2010-6-30 09:29 PM
邏輯思維正確
邏輯思維正確
, Q6 t! x" f0 d0 S! H# sktwu2007 發表於 2010-6-30 11:47 PM
靚花的邏輯思維直情極品啦!
靚花的邏輯思維直情極品啦!- p: {1 \- T/ U/ J( X/ ~
mycar422 發表於 2010-6-30 11:51 PM
讀過哲學未
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊" Z+ @$ n. h$ n. T/ P5 _4 s' y
唔通係老鼠
斷背大聯盟
讀過哲學未
5 }5 _3 \( L$ E$ s( z% Lktwu2007 發表於 2010-7-1 01:34 AM
未呀!你呢﹖
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊
  e; D3 u/ V' y4 W/ y唔通係老鼠
/ [: }7 r% ]9 x# K# `mK頭ck@G點 發表於 2010-7-1 05:05 AM
BOYDWAN都唔識﹖你真是'背'呀!
咁樣做乜呀﹖  ^+ g$ v" Q8 j. Y3 |6 v
mycar422 發表於 2010-6-30 11:36 PM
* T' r- ^" u9 x5 v心情一般炸7 D' ^$ Y6 X) j. {+ y
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁/ {; ^- h5 p7 P, Q3 {
我做好人做到個名咁臭都算經典- g7 q7 X# D' i3 K9 r
我成日都俾人蝦" y1 u' z% Y/ |. N( y/ @/ N
明明做好人都會俾人屈到我壞人咁% ^. Q9 s9 C* v
有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值9 f, ^* Q2 D' k; q
辛苦付出,換來惡名
失去自由邪神回歸
大邪神 發表於 2010-7-1 11:11 PM[/quote]
7 S7 o8 [/ z0 k% m# J% \2 |/ ~心情一般炸!了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!1 I6 q; p: R+ g3 _
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁!不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!
5 N0 M* J7 X2 m: s0 h
我做好人做到個名咁臭都算經典6! B4 q( K3 j8 w# m9 \& }2 Z8 q- Z% l!只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!
2 \' j8 O$ U$ R* Q4 Z我成日都俾人蝦 ! 有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!5 T7 I+ P" P. n+ U: T6 L
明明做好人都會俾人屈到我壞人咁2 ! m/ r4 B7 T9 T9 V' T理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!7 \. S$ [, M' V) J3 ?. ~/ x" A- r
有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值' {' u* Z! a6 Y7 F$ ]- |; E0 I) Z當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!5 u! k, D5 x) S; ~( @  f7 U8 w
辛苦付出,換來惡!好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!8 k5 J4 T- B/ s5 x
總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……
6 V* j/ D. Y. O, |# q% |. P; a( @. {. _
139# mycar422 了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!緣起緣滅由天定,若感覺是對的,我只希望大家都真心面對~自欺欺人所為何事?* e1 J$ w' X' _9 T/ x9 A4 q% s1 l: r* _
不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!我唔開心唔係人地憎我,反之係我今次咁難得想做一次單純既好人,點解結果反而更差?只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!我吸收了經驗,明白如何面對一大班的女仔了。人力管理吧,還是不要動之以情的好。
& I0 f9 m( p7 t& T" ]' c9 e1 Q; z
有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!那做回老本行“壞人”理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!這是我唯一可以做的。
* g5 ^# S+ w; a, {  P當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!天要神死,神不能不死。好與壞已經朦糊起黎了。5 d+ T* Y0 `5 a3 ?. ?2 j

6 H+ H; n% L" pO" a
好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!自問這數十天問心無愧,咁都要認錯的話,天理何在?
3 g* }# Z4 ^. F8 W( k
總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……你都係呀!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。