<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
; n& A, i( C7 t, J1 U3 @3 K8 D7 u% K8 \# e# C
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
% L% V, Q# o2 bgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
+ M  s3 D0 p; M" v/ C3 g昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李" u7 G# k! a# ~
一個一個的拉出去: K0 V1 {! _8 [6 h( `
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....8 G. O& j! C  p2 V" Y
4 T6 H" m' m  f
心中既喜又空虛+ T  C6 Y0 ^, J9 X: ~1 _5 J- W1 @
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
+ C2 _9 j1 m" Y  `9 @+ h空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
, B! }) K1 m  r# B
7 D, q! W+ \* @0 T" d( n
感情既失落?可能吧$ u  u: ]! W9 b% ]1 R
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
/ M2 ?3 O4 W# ^1 }一個一個的拉出去
4 }. C+ q& s# m見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
5 b3 x  C/ M3 {- X8 ~. w; s2 O) x
4 L6 W1 Z8 d9 ?" ?6 ^心中既喜又空虛
+ R- p- m9 |3 l喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~5 T6 p% z5 q9 {2 q
空 ..." B& k9 Y. ~+ H% B7 u/ }8 }4 L0 r' b- {
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
3 V' i9 {" k8 w2 C" d; ~; \$ o' K# q4 y
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多, y- U& m3 N- {7 M2 F
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~$ Z+ v. H8 f1 W4 `: r  R- l
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
6 J1 f% a  e. H但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
8 L  F7 g/ \7 \不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
) {6 C: d+ j; k* `# C真心的~多謝你
...
! P2 o0 r! s' S% Y1 S, R4 Xgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
+ t- p$ t0 l1 m- N% sgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎" g! A, m- W5 x
自由神 發表於 2010-7-11 03:290 z* k5 E4 o; y
真奇!打左一堆字無左!
& L: ~8 Y- e! I0 t. m  T) y 9 J7 i' x2 U, X, W! \
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
& H( J1 S& H: c8 [  j# D+ s1 P5 m我相信你處理到!但感受有是必然的!
2 U, J" G2 c8 U3 s+ B1 i' l' z
: v$ @: l* y+ ^, {
4 h0 F1 d/ f) I2 p# p: F! k6 M. S
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!5 {8 L( v/ Q8 ^
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
8 c% S' H- b( R4 V" M5 a. E4 u/ x; D6 J0 O: _" K
8 x$ v; q. q: R/ j, I1 {
4 |* H+ G/ v( e
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
2 f; B4 S" A0 h; Z- q0 d$ n6 `
回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!
! b/ V1 N3 r& q" C
1 L3 @: a1 H% k/ f: Y  a
我明白的~我真心當你朋友,認真的~; \# ~' u" F+ h
多謝你這個好朋友!/ {/ h5 f. @' D) r/ q+ H; l

+ B; l; o' u, Q& x, f6 ]但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不5 h- U/ s' `; }8 }1 G; v
不打緊呢!現在不會不方便!, ]# Z6 X; e* D, o3 d
  J/ ]- }, U7 ?3 h
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~+ Z0 V; s* }/ d" c( s- }
無勉強呢!我多謝你就真呢!5 ~# M' q. e* }( M* `
5 D& _% O- s' w" U+ H" A/ j
真心的~多謝你 . B: C3 {- T  L/ d
我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...# e1 ~/ Q4 @5 Q! B9 H! t& I5 H4 e# O
累既不是身累,而是心累...' V, N5 ?% U9 e% A$ V
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
4 d. o% a6 }* r+ G- k
2 V3 r4 w1 Z: g' h# y生老病死
: b6 Q! W; x- B一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
$ z. j4 m: }. U# Z
8 h' u* h2 U7 z2 j# P2 i2 i% R生辰快樂自由四眼哥哥, love, N, T1 s  [- L" k; d
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? , ]: k* V- S) W# H2 a
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
" Q! \$ a0 R+ E; |J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...
7 X2 p% o7 }2 l4 ~/ v: c累既不是身累,而是心累...
# f5 G, ~$ j- |% M! s4 H. F一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?$ p- S$ V3 a2 D' C9 `, X  Q
1 Q( |- w) i- ?% Y$ Q) Z1 Q$ X
生老病死
- A" E) X7 `' X( p# d一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...( W# H5 n: R+ Y
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。