<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 02:43 PM 編輯 2 g2 s$ Y/ w; D: K; ~5 u
* M0 @% J9 e7 |2 ^2 `3 R1 z: P1 X
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖) t6 I. T) G& d$ g7 P/ `/ P5 B: I
goodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
4 {5 v2 n# l8 z, ~2 L昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李* |$ G4 C5 Q* ^& ]
一個一個的拉出去
6 g3 F( \0 V, j" t, W  d" I見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
( W( A2 ]6 o: e( ~$ b% R( l+ F% V6 K1 v: I& X
心中既喜又空虛
1 o# d. M2 s, ?8 O  I喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~2 s: S' Y5 h8 q4 P
空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
* `: _2 y' l) C
/ V$ v5 B. @$ L! \
感情既失落?可能吧9 M4 L2 ^3 j( Q% ?8 O0 }2 O
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李' e' m$ `  a1 u% U- F) s
一個一個的拉出去0 u3 t5 q8 X+ X* N( T4 x4 ^
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
' f8 Y1 |' W, I9 @& d* |9 @4 s
, K8 g6 E& n, ^  R心中既喜又空虛
; D& l: j2 s" r  D3 W. v喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~8 n( r. P* w* E- m$ ?0 t: g3 x
空 ...
4 D' M& [. @( s% b' n自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...% M' a& `3 [6 R4 }3 _/ ]
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?) C8 C! s# c+ b8 W; V
& D" D% P2 X( D* T
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多9 i7 W) g/ n! D) _7 E8 ~
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~+ S$ q/ P7 t. t( ]" Y& m
我明白的~我真心當你朋友,認真的~* M. U+ f6 j& f) _( T
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~- V4 @- e; b5 A7 A
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
# B7 a5 H2 G; Q! N真心的~多謝你
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
( O( o  k3 W& b. ?& k* `8 Z; Jgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎
( `, M! [6 P! N# X7 I" }; I自由神 發表於 2010-7-11 03:295 ~  [- v- E3 F& }' A
真奇!打左一堆字無左!
5 t! G) H$ t8 v1 _   w) V& v* V: u+ {. A
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
7 T; I1 Y! K4 n& p我相信你處理到!但感受有是必然的!' ]. d# y, P5 J" x
: v$ @: l* y+ ^, {' ~& p* V1 s4 n/ m* y+ K

2 f6 ~" f1 [* a
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!; n' \; \8 K8 u- G
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
4 X8 k4 B) o6 \# j) B* r9 }0 d  o
. f: w# B4 S5 B$ p3 t. c* i$ O+ }
3 o2 d3 k0 a1 U' a% x7 o

6 p" p; I9 e- X5 f! v你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

" t( y& C# [. Y+ {: m# W, \! ^4 Q% @, f回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!5 O9 f5 d0 n, i9 g

: @- _5 g( B" G( T4 _. o我明白的~我真心當你朋友,認真的~
! K7 y% Z& @2 z" @( B多謝你這個好朋友!
; U3 i$ v, p2 k! }' ^! d( h

# l2 o9 X; c& j但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
& I' W- [) \& c- |  Z不打緊呢!現在不會不方便!, B# w# N9 G& @5 W/ x6 V

, Z( _( ~0 t3 b% {& T( V3 C不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~8 x) E: D- P/ O7 r
無勉強呢!我多謝你就真呢!$ O: {. E8 E/ g, L/ R

2 F* ~; ~2 Q; p) x" {/ a. O真心的~多謝你 9 M$ ]6 F& x) e/ Q$ z! X* W! y. u
我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...6 ?7 x8 x6 q, k4 T, ?
累既不是身累,而是心累...4 e/ t5 }2 _/ \( e9 f
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
/ F/ s6 V; j; B
9 L' U  V* m4 c- Y/ {生老病死
# B3 ]: P7 B- p一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
% H* [+ B; \: u7 F4 g3 _- `
; u# O, ]$ x6 c) F9 C
生辰快樂自由四眼哥哥, love
' ~/ g- R- L4 v0 J- w# ]月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
$ b7 n. M  \/ d/ Z. Q2 w點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
! o6 \) n5 |* h2 CJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...8 d+ A: {0 R5 t  X" B! h
累既不是身累,而是心累...; D# e0 g$ b  J( @1 {
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
- Y% a9 V- N* L# f9 i+ _" i" p& z; Z5 x9 s' w5 o6 W& }5 I
生老病死* O4 H/ O# y2 l% [; M6 N
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...
- Y$ b& q8 z6 M6 ~1 |自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。