<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖

D5 F2 w6 j' K  _- ^) N7 e  Z5 P' H
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
% Y& A4 c; k4 agoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧6 @! n* Z+ D" a; Z
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
& F& h1 I3 ?# U5 f( h9 h  c" o; v1 u一個一個的拉出去
% x- _- f& w, u* B見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
( d6 O- J0 Z! g$ d* r8 e8 U; U$ T" ~  E# C2 X+ e5 L( ]
心中既喜又空虛" x: l  c& d. A+ |- k1 V: N7 h
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
: U  _5 T7 N8 f5 U+ N空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 03:12 PM 編輯 4 w* O. e/ S6 Z/ i) a/ u0 @: h. \
! J% y$ a+ f6 o" Y7 o6 `
感情既失落?可能吧4 q* W& D/ I4 r$ I0 S3 a2 h
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李# X2 l' E+ O' j1 A% Q5 ?8 v( f5 c
一個一個的拉出去  Q1 K9 }4 c6 i- C+ j
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
. _% H* d! W9 V5 `6 ]8 D4 g5 _! d; J$ M- K1 Y
心中既喜又空虛
: W' R- G+ C  v3 l2 i喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~' ]5 v+ B# H: e8 q, D- T& t1 u% r6 g* F
空 ...0 R# E' l7 K1 G8 L; G
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?' T: r, M& `2 q9 V
6 l/ t  i% A( L( I
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多0 M3 n% J+ G5 U% t' H) `% V! q
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~5 B2 y/ B5 C& R% ?
我明白的~我真心當你朋友,認真的~, \: z9 c' l1 G0 I' c! h! I, T
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~+ k& S1 m1 p5 Q! P) G$ w
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
8 i9 z+ r1 v5 F" |真心的~多謝你
..., D) J' B- W/ F% u% o6 i
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
0 R8 [+ U/ ], }% Vgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎
! h3 }6 X, h' \, `+ Q& @; C- Z自由神 發表於 2010-7-11 03:294 w6 n7 |' x! m5 ~8 r% i0 b
真奇!打左一堆字無左!. a0 S& Q0 z' b9 s3 P5 D
! {4 j" ^: @' |. Q% n" }
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
' i3 I5 S6 K$ i5 \我相信你處理到!但感受有是必然的!# b& r# h" Y" k- M( a/ a
: v$ @: l* y+ ^, {  [! |" D8 r0 o; V$ }/ A/ O% {
) m9 ^! q* Y' k  ~$ q1 o
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
2 v' a7 q6 p7 ~4 _/ G+ {愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
) I8 p- b5 Q/ j! h0 H6 ]3 p* P1 }9 A! A" H; z
$ e- f1 \$ A4 k' D1 O4 K

' t2 S" c( d+ n4 H( _  ^0 F, d/ \你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

& I0 @  R' X1 K. a回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!
/ G) r( Q6 a/ H* ]

* k$ m' A% x, W) ?" M5 g我明白的~我真心當你朋友,認真的~5 R  U8 o3 G# ?$ l; S, s
多謝你這個好朋友!
% {" B  L9 T7 y8 F% R3 Y0 S
( R6 ?. d+ Y# U" n0 n7 z7 B
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不2 ], T( t1 T3 x  L* e+ r% y
不打緊呢!現在不會不方便!
& L, `9 t8 X0 R' Q# p
# p* {+ B2 ^) U2 d不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
3 a8 J/ d. |% L7 y& G無勉強呢!我多謝你就真呢!0 ^' i5 }5 A; g2 ^! u
( I7 k4 k( K, g& P7 v  I6 J
真心的~多謝你
+ Z; q2 H# P  c& X7 T& y% {( ~6 |我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
+ m; B; ]( `$ {. r( W累既不是身累,而是心累...; F' @* B! t( s! g- W- D, Z
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?: W" x. V( J8 B# E

( h2 C2 H/ @" T生老病死( m+ W" |8 j; d# E1 \, U
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
6 e) M7 [5 c% k! H. H  C
- a7 C2 _3 F7 U6 r0 b
生辰快樂自由四眼哥哥, love- D! j* @: A. v
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
* P9 O" \; v. x$ s點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
" s; g; o0 w, x4 W6 }; h5 b! RJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...4 m; X% q1 s- e! R1 H3 ~
累既不是身累,而是心累...
- D7 E+ ]! N& V* R- y* z* F一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?) S" `9 D1 T+ }4 I+ {. T
5 I5 F+ B' {6 w0 u) z3 S9 M
生老病死, @! w1 j" S6 _8 `( Y( ^& ~) ~
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...  }* f% L7 R" f# j. `! T
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。