<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
0 w0 c. h3 G0 W3 B5 U" P- Z4 V1 T# @2 o* @- l+ Y+ I' ?$ J. e7 r
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
) @. X5 f' e9 O/ |goodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧% B: @/ K: h# _+ T3 m
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李! G% p5 z4 u, Z) ^
一個一個的拉出去
: [: k8 v! F9 O見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
$ M5 [: B0 @6 r7 i; r. H* [, K
# F: m$ c& _- S2 U4 s心中既喜又空虛
1 Y" h4 W  M' q; U/ G) V+ E- y喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~# v1 x6 c7 h; {
空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 03:12 PM 編輯 , M* k4 l3 s+ q6 U/ ~: \

" S) ^+ V1 x* O& B7 c- j
感情既失落?可能吧
) w! k/ y5 m4 w- X* J5 O/ r; M/ o( M2 J9 J昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李  ?/ p* l. D: t$ @
一個一個的拉出去1 R1 T6 m& I) R. M+ r& h
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
5 n0 C1 ^6 v- x5 U8 g. }6 z9 ~) C5 J5 [% L( `' \2 U
心中既喜又空虛
  w4 p# O# x' H- t6 t喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~: E7 X; u0 S6 i
空 ...
+ m% @1 y2 e1 Z自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...
9 A# ^: H, q! f, n( Y4 mgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?7 _- b0 @. w! ^4 @: _% t. w7 j. ]

* B" [  V; G" ]7 F" W靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多8 n) F! p7 g+ T4 V
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~$ z; ?) R8 i/ _5 T. d
我明白的~我真心當你朋友,認真的~$ o3 d$ ]% V# D9 `
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
& q: i. a3 D  m  h) e不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
3 V, X( I5 q1 e真心的~多謝你
...6 ?2 c* [2 s4 T! |4 E9 f( b* _
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
6 y4 B/ z! h: r( R2 }  B. X2 xgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎
6 N+ N4 j+ i" {  \自由神 發表於 2010-7-11 03:29
% h: k) k7 d6 m7 t真奇!打左一堆字無左!$ @3 y7 ^  O! h* A3 q3 m* g

5 A( A1 p8 g; ~) e空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
/ e' u0 |8 {6 M. X& E" i! M3 j( E. L我相信你處理到!但感受有是必然的!
+ U! M# l0 e: n. h' y; w
: v$ @: l* y+ ^, {- b" O! Q! g; J- U9 A
" X4 a# u0 y2 N# s0 r" L& k/ b% L
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
+ |- X& @$ q" [/ J3 e愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
1 }+ w9 U  W$ }2 _; r  W; _
& {: ^: G0 q  u, g

7 B5 {* J4 q9 W. Y+ N2 Q& V

, x. S: Z9 U% m" {0 F9 b- l你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
0 u* j$ |3 V5 I3 Z1 Q4 |
回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!
+ n' p! E( `1 @: D
+ ]6 M0 N4 Y# X  H+ \
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
/ X) X9 v6 q* ^9 N4 o2 C多謝你這個好朋友!- k2 g; ~: d; F0 ]9 H, q
1 M' p/ e1 k4 W$ h" e8 T0 R7 ~
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不3 [7 f" A4 m- P: m
不打緊呢!現在不會不方便!
( h; r) H$ j' [" P, I8 Z
0 K  a! {- w8 ]不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~! b5 u9 q- P9 x" Z: n
無勉強呢!我多謝你就真呢!9 j/ N+ j6 A1 ^" F
2 S9 ]' i5 O/ z0 w) R
真心的~多謝你
# P" g6 `3 m7 i) N- a4 s5 E* H- o我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...5 u7 z4 S# W5 L3 P7 r
累既不是身累,而是心累...
; K! {) K. X0 V0 `一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
. u# d. P! o% s2 S4 e( w6 b6 C- H! ?  y3 A
生老病死
& q, h5 f/ U# ]$ o) I$ q2 |8 M一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
4 ~8 k  J/ Z5 j: y7 }
1 v% E5 w! r: \. e) \& c5 k, {生辰快樂自由四眼哥哥, love
$ l& G& @6 w! e月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
# `. q# w/ l/ _. s. n點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~; C  P$ `! ^6 L) {' @- `6 i
J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...) H+ S& c$ O- r# ?# z* O
累既不是身累,而是心累...! v; n( T7 l$ p3 O  k$ A
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
+ g: Q6 b* i. ~: h! J/ W- S& E! K' {! l0 d/ h: }
生老病死
, U; R9 r( }  w4 a4 H- F一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...
+ e4 w$ R4 L* s% G/ u自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。