<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
你又知我四眼既?
9 |$ q" l0 [( l9 Y  ]  A點都好啦,多謝
, E$ K4 {7 h& U0 z; X/ K: |( I: l自由神 發表於 2010-7-11 04:30 PM
; q+ [3 I8 D- P% R' H) J0 N# w- ^
我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡

評分次數

, C* q1 i' e, G9 P6 P% D, U' k* X6 ~
! a5 W7 @9 x1 @, Q3 d; f
我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡/ g2 y3 p+ }) M5 `: n8 i0 t7 S5 ]. y
月亮說 發表於 2010-7-12 03:18 AM
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!
% i( l6 S2 g- D4 G, O( o+ wgoodnicelady 發表於 2010-7-12 03:21 AM
- z" i4 @! T  `3 E1 y) T
' P) K' I8 \) x* O* v; J. T小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖

評分次數

) V7 c. G/ F( e  H! W9 i0 c3 n" z

4 m  o- p$ t7 U9 V8 {1 g小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖7 [6 k# j3 B# r9 @# o
月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
明白!你可以試吓由無至有,多點出貼子,從而體驗這小小的過程!每個在這論壇的人都要有此過程的!不能太過一步登天的!否則無左那種挑戰性了!你說對嗎﹖
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
5 H9 I: n& O# F5 a% ggoodnicelady 發表於 2010-7-11 07:37 PM
散心?我最中意去聽海浪聲~
3 r. ?' J# Q" `/ ?9 E
& S9 S7 @/ k7 H$ d" W0 |
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖
! k# R9 M# i$ C: x月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
三十分啦下,唔好話我唔錫你啦
散心?我最中意去聽海浪聲~
( c! v+ `: ?9 M7 i自由神 發表於 2010-7-12 06:56 PM
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!# a1 X3 K6 @9 B: @9 ?0 e2 j! o
goodnicelady 發表於 2010-7-12 07:14 PM
聽海浪聲好浪漫嫁?
* \; t* A6 ~6 _! m8 D4 ]  w! @我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~
4 I1 ]* ]1 F1 j* {; \: M1 @
聽完就會不覺咁舒服左好多~
聽海浪聲好浪漫嫁?
* `- n! q% I0 ^7 H0 A1 h' F/ ~1 H9 {8 J我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~
; I1 |5 M9 O- R1 f聽完就會不覺咁舒服左好多~
" O% T& A7 H" }& Z' W" {自由神 發表於 2010-7-12 08:58 PM
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!' _- B. t5 h: w
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:05 PM
細個就得。家陣大個左,海浪聲好似已經無咩用咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。