<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
9 G# |# w! M: `4 k2 p; z/ s自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
; j$ o- m# [- W/ pgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
$ S- Z, ?2 F  }1 W% M" B
自由神 發表於 2010-7-12 09:55 PM
唔好咁啦!哈哈!
5 J, X. \# p6 v6 J

% g3 t$ x- ^. R+ O; g生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)% h! a9 k2 J0 i, b0 s

. v4 X4 U7 }" M& N8 `* a1 k心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄 # t! [- e1 y+ r- M( r! s5 M! G. f) a
* [( l0 N% S3 g' f2 R
生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。), u1 p6 G1 k! L) o5 b2 }

0 V! M2 ]$ D$ C( C& V心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................
% c$ ]2 y, F9 M; Q( T! @vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝
+ f) q8 M; G4 e7 G% @9 `呢排靜左喎
多謝
+ d3 ?$ i- W4 `+ Y6 Q3 T/ q5 A呢排靜左喎/ e1 W0 J2 x5 \. Q% @$ Z8 k
自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
; _' P: V0 L/ e1 Y  e# o" X1 _$ m  X" h0 I4 M% Z1 F- ^
" F9 b4 J) v0 h2 c  K
恭喜呀~~
+ L/ z7 {1 i$ y
* r: W7 i' i  K& A系呀........近排忙 揾食 鴉嘛..... # k7 I' D* b4 A/ K4 r

7 c& w8 l# b8 H* P7 l有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
! d7 e! H- z* H. x: K- d有时间都出来倾下咯
小資
+ p: C; K- r6 W

* d: Z6 [' F" d8 T
8 q& y+ a0 h$ g: i. U恭喜呀~~!
- c3 M, F' p5 `
9 I7 p5 z9 @2 f- ?+ I系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
, N7 A$ \( p8 q" t0 g) ?0 z6 I- g  k0 ?; ^
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
# w' k! I% |/ x% P/ tvv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 & y, g. ^3 A7 P; F* B. o
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~ - e- P$ u, k$ l) C1 X# J& U
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,
- G/ h9 u. W$ n$ o有时间都出来倾下咯. m6 O' L* a" l- e/ r3 @- R# I
worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。