<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
) ~; o* D! n7 U) Z5 J自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
. k8 `3 a: }: {5 n3 @+ Fgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
唔好咁啦!哈哈!

) @. R" o1 N; u
9 G% U8 O5 r5 F/ ]: D9 g+ `生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)6 w7 {9 I( L. a& M

) Q6 U7 N- s- n, w( C3 o心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄
+ C9 N4 {, K0 p. H% g: d/ O% U, f0 H
生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
6 s. ~! t7 j3 Y3 N) {( M" }
) ~$ g  ?/ S) `, q' s: p心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................
8 k' O- I  d3 D" m; t8 k1 Avv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝
( {6 [# I7 e7 |. d1 P! E0 l; A呢排靜左喎
多謝) a: R* v3 m9 f7 w# o8 p
呢排靜左喎
' O. _3 c. l5 {3 c2 I* {自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
) K% v) h7 v' X, D9 q/ \7 D" _3 R% |  F) z$ L
+ d8 _- Y. y/ `4 i
恭喜呀~~ - J3 q$ g/ N% J$ ]6 r% o

1 G4 K, ], `" w6 n3 Y$ k系呀........近排忙 揾食 鴉嘛..... 2 K+ R8 ]" n1 G! [4 B8 ^
9 `6 U1 o1 D: G" ^: \" n
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
8 P4 {8 v+ R2 M3 _) B有时间都出来倾下咯
小資
' H+ o, ^& W3 ^

4 a% g! S- I' v. F% k- l: U& ]/ M* D2 C# x' d( Y2 I6 f+ H
恭喜呀~~! # `2 u$ d1 _1 c/ a
4 K2 @/ ]4 a6 T: a6 p6 @
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
/ M: x/ k6 e6 ^# y/ ?) U9 P3 W$ T! r/ Y) M0 u  e
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
. d; c2 ]; I8 X: ~vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜
; Z/ j0 l7 |! c/ Z: q" h% d搵食好呀!有得搵就有得食呀!~
4 R. Y) I# o3 {0 F5 {. V; O: J
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,3 F/ s7 Q; x# ]9 S
有时间都出来倾下咯+ i* V2 E' P0 J; K* Z* O
worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。