<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
0 @( @0 B& J) x2 X; \自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
! s1 f" n) t0 Y" A' F2 wgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
7 n. Y5 V/ \; }3 s! X$ r! C+ H2 A
自由神 發表於 2010-7-12 09:55 PM
唔好咁啦!哈哈!
- E. h- x& n. S. T: B

; u; V% r$ @" A7 g% R9 u1 S生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)
# A! z3 s- J& J- |# Y
4 x; X' R4 v% q3 {( T
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄
8 N  R6 x# c* @7 c# f. v, z' h
" A7 R7 ]6 |& h9 l( k! `* v+ F+ w* R生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)2 O; H9 c+ e; k4 K

* u) h9 W( i- F' p3 o心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. 1 \: L- S9 k% T5 U, G* v5 X
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝, }+ b% w" L8 C1 m3 d
呢排靜左喎
多謝/ H# y6 y5 w) O
呢排靜左喎
' o& }2 b# J+ b. X8 R) D( R自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
4 @, g8 h' T6 m! G- R
; L, h1 x4 w1 G% B  |2 Q
& B( m4 S* ]2 v( o0 Z$ {* n恭喜呀~~
/ b, _7 ]6 S$ c+ Y# ]9 p% v
6 v, w! `" Q5 u# k" v# \系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
' M# S( D4 `# r- N8 {3 L3 e- t+ x8 `& A) x; w  L
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
; h  c  L# e2 j/ b有时间都出来倾下咯
小資
: X# c+ @3 S4 B
1 P6 Q. {4 E3 N5 I" e7 C/ ?
; N7 D- f* O3 m/ H* P* r2 p5 L! i
恭喜呀~~!
2 M5 F/ C, b/ V) K+ O. [5 ]6 F9 [+ \. d. l
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
; t2 p& y  x( _2 I1 f9 l& O, ^) i9 [1 `9 n
有無患上 世界杯后遺症 呀 …?? & V: T, J, O3 ^
vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜
" N# t, o9 Y2 @% D6 a3 I$ D搵食好呀!有得搵就有得食呀!~
- I" V' C$ r( ]. x
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,* C8 {; B& ?1 |2 s  ~# a( q
有时间都出来倾下咯
$ f; C$ S- d: w6 ^# g+ n/ _" `worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。