<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
  X& d& E6 x8 s5 [# dinfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
! }' r. ?4 M( Y. z5 y喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
0 g# I% F. L7 G" t7 j8 W* x: B不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
# Z' ?# y- ~" V- v5 E. m- f唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
' a& x8 b& V9 {喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......# z7 [( c1 J7 X, O9 ~2 T
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
7 m; u, V( n, Y; J2 X' r! d唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? . r, c) P) Z- W7 Q  U' s' N- l& w
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
' h9 ^+ e" }0 C& v
' F; m* z2 R0 G3 x
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
4 S0 x$ [  @6 g/ n: j/ \$ kD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
8 z5 ^  ?& Y' a' w( i- _1 Q4 U2 p: @1 W2 U. z1 c0 Y7 C# Q
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
; X& l1 \( |8 a. w' s. r7 E$ }$ A3 w6 m  N' F( Q* @, E2 `
; r/ h8 G9 c" Q' I+ M" A: f3 v; a

& E$ e& c6 G# i9 n; v$ _" t, U/ ~$ Y' t- F' {# b# J
嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋 % M- L! \1 ?. [
佢仲邊度搵窿捐呀...: {: a" H) z" D
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
, t. ^; Q, @# D- T$ J  F6 f哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎, [% e4 }9 i: f& n7 V, Y
4 V8 R/ P2 Y/ {3 M0 }
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
, {4 F4 X" W! L3 L! l" K
7 Z6 B. n- C! l0 O3 w
0 P  ]* m. G; A) }
, f" E; q% r9 f, G5 hI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
4 w4 ~  W; P# p* h. |$ c: H/ {D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! $ b' F2 ]5 Z2 M& L+ b
4 [8 F- o" L0 u8 l/ L- j2 U
棧攪
2 y# B% @) ?+ f/ n' Bhamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
5 y3 Z- s, O: [9 B吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?7 L) Q& y( f8 F0 Y
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?: P/ ~$ ]+ H4 _/ ^9 J- \$ U
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
; E5 R/ C7 m; I7 r8 D
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
) }" H) e1 j- B7 x5 O- ^仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
+ h1 |; o  ?6 J* h9 \2 G. q7 }4 [都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
+ W1 V% D9 f( o6 K2 m打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
/ E% @- r2 o# e

- w) {8 g; Y9 n  b$ K* O狗哥, 唔好話我抽你後腳.....6 q- K5 ^% g3 D+ N4 Q  G4 C
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
' L! U# I) r1 U) d, i6 @  R$ I% f& e各位聽後,自己分析喇 - g( u( u+ r2 J, o, R& ?# m" ]; Z" t
第一節8-9分鐘
  M- i% L5 Z# C& _http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384; U' C6 E9 @" S6 S' C

) I7 s- G4 ]5 V3 U播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢2 b$ e: f, H! r" Z
狗哥真係要快D買張六合彩呀 4 s: H' _% q* h* y: F$ C
; O. z% ~0 [8 ?( T

% T4 K$ z2 Q& I2 f7 H
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......
. [6 r, ?5 W5 T; P打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
2 l7 }; |) h3 T) E
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
) x( \: g* W4 I2 J3 F. {
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
/ l- M" ~7 e6 U$ x' K. s打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
9 I. ^5 H) ]" \. ?" P2 A4 u5 ~2 a+ [( C2 F7 p
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 09:34 AM 編輯 2 l7 O8 `' X: n; h( V

! N$ M& J" O% e3 E) Z- K$ N各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
+ B. S0 @$ S1 K2 U0 V, Z打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
5 L+ `5 ~9 a. D0 K" T8 ywinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話
" A4 ]; y% l8 J; K' l其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣3 I+ M0 Y2 Z5 n$ i, G" b
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
  Q; n1 y# G1 {1 p" R0 {3 Q, k哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
4 a0 ^$ d# ^/ ]" S5 H( y3 M) f: m
) e; x- o" S, d- T; k& W其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...+ i' ]: R: z+ ~2 E* R
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
6 e* ^$ H+ P8 S0 [0 F5 ^8 D) w. q+ U
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
+ z! h5 h% p1 x- m' W5 s& v
/ J/ s: n' Q0 X搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
/ ]& x+ k) U1 Z) d9 ~! eKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
9 U, ~7 R4 m$ T9 P  ?4 h
, F* n- n( C: K, z. P, f
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, 8 x3 l3 U5 E) `5 c' J5 X2 _
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。